Takviyelerinin hepsini veriyoruz. Kapısı hep açık. Sadece gece kapatıyoruz. Havuç çok seviyor. Portakal ve elma da. Yeşillik yediremiyorum korkuyor. İki gündür iştahı normale göre bir tık az gibi. Genel olarak maalesef sadece yem ve balık kemiği yiyor. Kuş kumunu da çok yiyor. Tüy dökümünde onun huzursuzluğu da var. Neşesinde bir fark yok. Normalde uyandığında hep titrer şimdi sanki gün boyu hafif titremesi var gibi. Bir de iki gündür dışkılaması az gibi. Dışkısı ve kendisinde ekşi koku yok. Ağzının içine bakamıyorum beyazlık var mı diye. Baktırmıyor. Dışkısı hep karışık zaten bazen zarlı, bazen düzgün, bazen ishal, çoğunlukla sarılık yayıyor. Karaciğer problemi var diye söylenmişti forumda daha önce zaten. Suluğunu her gün yıkayıp taze su(arıtma) koyuyoruz. Dışkısının rengi aşağıdaki gibi olmaya başladı. Mantar mı diye endişeleniyorum.
uploadnow.io
uploadnow.io
uploadnow.io
uploadnow.io
uploadnow.io
uploadnow.io
uploadnow.io
İndir
Bu bağlantıyı takip ederek UploadNow ile indirilebilecek ve aktarılabilecek bir paylaşılan klasör/dosya mevcuttur

İndir
Bu bağlantıyı takip ederek UploadNow ile indirilebilecek ve aktarılabilecek bir paylaşılan klasör/dosya mevcuttur

İndir

İndir

İndir

İndir

İndir

Son düzenleme: