Berkay ERDİNC
Emektar Üye
Mrb @kanceza bey hoşgeldiniz aramıza.yıllardır tüm hobici arkadaşlarımızın genel sorunu kanatlılardan yeterince anlayan veteriner hekimlerimizin bulunmamasıydı.kulaktan dolma bilgilerle sürekli hatalı ilaç ve vitamin kullanmaktan cogu kuşlarımız telef oldu.profesyonel olarak tüm hobicilere yardım sunacagınız için size ve sizi bizimle buluşturan @alpdna beye çok çok teşekkür ederim.
Sorum şu bildiğim kadarıyla 200 çeşit mantar türü bulunuyor.bırcoguda kuşlarımız için ölümcül.mantardan korunmak yada mantara karsı temizlik dısında korunabilecegimiz tedavi edebilecegimiz ilaç yada ilaçları tavsiye etmenizi rica ediyorum.
Mikostatin,flucan ve Amphoterecin B gibi bildiğim ilaçlar var fakat prof. bir gözle önerilerinizi bekliyorum.cvbnz için şimdiden teşekkür ederim
Sorum şu bildiğim kadarıyla 200 çeşit mantar türü bulunuyor.bırcoguda kuşlarımız için ölümcül.mantardan korunmak yada mantara karsı temizlik dısında korunabilecegimiz tedavi edebilecegimiz ilaç yada ilaçları tavsiye etmenizi rica ediyorum.
Mikostatin,flucan ve Amphoterecin B gibi bildiğim ilaçlar var fakat prof. bir gözle önerilerinizi bekliyorum.cvbnz için şimdiden teşekkür ederim