S
Süleyman Mert DEMİRSOY
Guest
Yükleniyor.Bekliyoruz![]()
Sağol Serkan abi.Maşallah çok tatlı olacak valla..Şimdiden çok güzel görünüyor , birde tüylenince tadından yenmez![]()
Masallah cok tatli allah uzun omur versin tum kuslara![]()
![]()
Amin.
Yükleniyor.Bekliyoruz![]()
Sağol Serkan abi.Maşallah çok tatlı olacak valla..Şimdiden çok güzel görünüyor , birde tüylenince tadından yenmez![]()
Masallah cok tatli allah uzun omur versin tum kuslara![]()
![]()
Teşekkürler.Maşallah![]()
Süleymannnnnnnnnnnnnnnnnnnn ay maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah!!! Tam 41 kere maşallah sözde değil özde.Bu erkek olacak sanki. Tosun paşa yesinler o güzel bakışlarını.
![]()
Teşekkürler.
Sağol Sevtap abla. Bakalım 1 haftaya belli olur. Darısı senin başına.
İnşallah ablacığım. Belli ki çok güzel bakıyorsun baksana hepsi büyümüş.Benimde inşallah olur ah bir olsa.
Bu arada beslenme taktiklerini özel mesaj kutuma istiyorum.
![]()
Maşallah....
Arkadaşlar beyaz olan yavrum erkek.![]()
O koca bir adam olacak.Asalete bak hey yavrum hey.
![]()
Çok güzel iki yavruda maşallahı var iyide beslenmişler tombul tombul güzel bakmıssın kardeşim
Ya ne desem bilemedim ki. Bu güzelliği, bu mutluluğu anlatmaya kelimeler yeter mi bilmiyorum.Çok masum bu, çok çekingen, ürkek, dişi olacak galiba.
Manevi kızım olarak ilan edebilir miyim?
Evet abla aynen öyle diceyek kelime bulumıyorum. Tabi edebilirsin abla.
Bu arada bana erkek gibi geldi ama bakalım 2-3 gune belli olur.![]()
Bakalım hayırlı olsun da.Dişi olursa manevi kızım, erkek olursa manevi oğlum problem değil. Ama benim en çok buna kanım kaynadı.
![]()
Aynen öyle abla sağlıgı yerinde olsun da. Daha dur abla 2 tane daha var![]()