A Alper BAKİ Guest 8 Eki 2013 #1 Bügün kafese baktıgımda dişinin erkeği kaşıdıgını gordum öpüşüyorlardı zaten eş tutmuslar mıdır acaba
Bügün kafese baktıgımda dişinin erkeği kaşıdıgını gordum öpüşüyorlardı zaten eş tutmuslar mıdır acaba
F Furkan TOPALOĞLU Guest 8 Eki 2013 #2 Hayırlı uğurlu olsun kardeşim eş tutmuşlardır çok büyük ihtimalle
Murat ÖZYÜREK Paylaşımcı Üye Katılım 17 Ocak 2013 Mesajlar 953 Tepkime puanı 1 8 Eki 2013 #5 maşaallah....yakından fotoğraflarını koyarsanız kuşlarınızın daha net cevaplar alabilirsiniz...
R rockythebudgie Guest 8 Eki 2013 #7 Alper BAKİ' Alıntı: Buyrun Genişletmek için tıkla ... erkek kuşunuzun maşallahı var güzel kuşmuş Moderatör tarafında düzenlendi: 8 Eki 2013
Murat KARAYILAN Onursal Üye Katılım 30 Mar 2013 Mesajlar 2,047 Tepkime puanı 9 8 Eki 2013 #8 Maşallah.Allah sahibine bağışlasın.
Cengiz ŞENEL Paylaşımcı Üye Katılım 21 Ağu 2013 Mesajlar 522 Tepkime puanı 1 8 Eki 2013 #11 Alper BAKİ' Alıntı: )) teşekkürlerr ne kadar zamanda yumurtlar Genişletmek için tıkla ... Çiftleşme olmadan birşey diyemeyiz, Maşallah ikiside çok güzel, özellikle erkeğe bayıldım çok heybetli duruyor.
Alper BAKİ' Alıntı: )) teşekkürlerr ne kadar zamanda yumurtlar Genişletmek için tıkla ... Çiftleşme olmadan birşey diyemeyiz, Maşallah ikiside çok güzel, özellikle erkeğe bayıldım çok heybetli duruyor.
A Alper BAKİ Guest 8 Eki 2013 #12 cengiz şenel' Alıntı: Çiftleşme olmadan birşey diyemeyiz, Maşallah ikiside çok güzel, özellikle erkeğe bayıldım çok heybetli duruyor. Genişletmek için tıkla ... Özene bözene baktıgım kuş her türlü cümle kuruyor
cengiz şenel' Alıntı: Çiftleşme olmadan birşey diyemeyiz, Maşallah ikiside çok güzel, özellikle erkeğe bayıldım çok heybetli duruyor. Genişletmek için tıkla ... Özene bözene baktıgım kuş her türlü cümle kuruyor