hakanhobici
Meraklı Üye
Üretim için kullanılacaksa yuvalıkları öntel yerine yan taraftan delik açarak oraya takın bence.
Üretim için kullanacaksan, iş görür bu boyutlar..[/QUO
evet levent bey üretim için kullanıcagım Allah ın izniyle.
evet türetim için kullanıcam birde kuşlar rahat etsin diye uygun boyutları ayarlamaya çalışıyorum 4 adet ön tel siparişi verdim kısmetse cuma günü elime ulaşacak.
yuvalıklarıda dediğiniz gibi yan taraftan takmayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim ugur bey Allah razı olsun sizlerede bol ve bereketli üretimler olsun.Hayırlı olsun.Allah kolaylık versin.
Bol ve bereketli üretimler.
Teşekkür ederim Uğur bey inşallah yuvalik yeri ve malzemelerini de halledip son hali resimleri sizler icin ekleyeceğim.Yuvalık yerlerini şimdiden deldirin kuşlar içinde iken zor olur. Tünek suluk ve yemliği de temin ettikten sonra kullanıma hazır olacaktır. Elinize ve emeğinize sağlık.
Teşekkür ederim Uğur bey inşallah yuvalik yeri ve malzemelerini de halledip son hali resimleri sizler icin ekleyeceğim.
Tamam Uğur bey son halinin resimlerini atmak için çalışmalarımız devam ediyor.Son haliyle resimlerini bekliyoruz.
Tamam Cihan bey yuvalıklar ı kısmetse yarın halledicem iyi dilekleriniz için size, levent bey, yusuf bey ve Uğur beye teşekkür ediyorum.Hayırlı olsun,Uğu r Bey'e Katılıyorum yuvalıkları yandan açınız bereketli üretimler