Yok ank ama yollarimHocam Bursa'dansanız ben bir tane yavru kabul edebilirim![]()
Yok ank ama yollarimHocam Bursa'dansanız ben bir tane yavru kabul edebilirim![]()
cevapalrsanız sevinirm yumurtların hepsi boş ne zman altından almalıyım dişi kuşun dişiyi farklı kafese koyarak dinlendireceğimmaşallah
cevapalrsanız sevinirm yumurtların hepsi boş ne zman altından almalıyım dişi kuşun dişiyi farklı kafese koyarak dinlendireceğimKuşlarınız sağlıklı görünüyor hayırlı olsun.Yerlerini yadırgamış olabilirler.Ortama uyum sağlayacaktırlar.Dişiye havuç ve nijer tohumu verip kızıştırabilirsiniz.Yumurta mamasını ben 3 saat tutuyorum.Evet olur ama multivitamin almanızı tavsiye ederim.
valla yerimi aldım ben istanbul anadolu yakasındayımIlk yavrularını alayım form da ücretsiz isteyene dagıtacagım
Ok söz verdim dagıtcam bakalm bugün ayırma yönyemini deniycm ins saglikli kuslar alirizvalla yerimi aldım ben istanbul anadolu yakasındayım![]()
cevapalrsanız sevinirm yumurtların hepsi boş ne zman altından almalıyım dişi kuşun dişiyi farklı kafese koyarak dinlendireceğim sourmu yanıtlayabilri msn kimse -cvp vermiyor benbim yumurtlara boş çıktı dolu çıksaydı keşe yavru istemezdimYok ank ama yollarim
Ank den yollariz sorun yok yumurtlar ciksin daHocam Bursa'dansanız ben bir tane yavru kabul edebilirim![]()
hocam yanıtınız bekliyoruumAnk den yollariz sorun yok yumurtlar ciksin da
Kardesim yumurtalar bos cikiyor ise vitamin kullanman lazım kalamar cinko bunlari kullaniyormsn harici olarak kusu fazla rahatsız etme bide böyle denecevapalrsanız sevinirm yumurtların hepsi boş ne zman altından almalıyım dişi kuşun dişiyi farklı kafese koyarak dinlendireceğim sourmu yanıtlayabilri msn kimse -cvp vermiyor benbim yumurtlara boş çıktı dolu çıksaydı keşe yavru istemezdim
Ilk yumurta ise boş olabilir yakın zamanda altından almalısınız.cevapalrsanız sevinirm yumurtların hepsi boş ne zman altından almalıyım dişi kuşun dişiyi farklı kafese koyarak dinlendireceğim
yooo ilk yumurta değil 3 kuluçka geçirmşitr şuana kadar üst üste değil ama,Ilk yumurta ise boş olabilir yakın zamanda altından almalısınız.
şöyle oldu hep dolu çıakrdı ilk defa böyle oldu 7 tane yumurtladı 7 side boş muhtelen ilk 2 si boştu attım çöpe kalamr vs veriyorum bil niye böyle odluKardesim yumurtalar bos cikiyor ise vitamin kullanman lazım kalamar cinko bunlari kullaniyormsn harici olarak kusu fazla rahatsız etme bide böyle dene
Ayırcam kuşalrı daha yapamaz yumurtakuş ilk yumurtayı yaptıktan 15 20 gün sonra al hemen ikinci kuluçka için yumurta yapmaya başlar