C
Ceren Özcan
Guest
Merhaba.
Adım Ceren, Yaşım 27. Aranıza Kars'dan katılıyorum fakat aslen Bartın/Amasra'lıyım
Kars'tan katılma nedenime gelince burada bulunma nedenim Kafkas Üniversitesi'nin Sarıkamış'da bulunan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda Beden Eğitimi Öğretmenliği okuyorum o yüzden
3. sınıf öğrencisiyim. Son 1 yılım kaldı. Aynı zamanda Milli Sporcuyum
2013 yılında Atletizm branşında Türkiye 2.'liği ve Dünya 2.'liği derecelerim var. Hayırlısıyla biran evvel okulumu sağ salim bitirip memleketime dönmek istiyorum 
Muhabbet kuşlarını çok seviyoruz
Hatta şuan okuldan 3 kız arkadaşımla birlikte öğrenci hayatı yaşadığımız evimizde Boncuk ve Maviş adında kuşlarımız var. Çok sevimliler 
Bu siteyi kuran ve emek veren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bundan böyle okuldan geriye kalan boş vakitlerimizde 4 arkadaş sitenizdeyiz inşallah
Hoşçakalın.
Adım Ceren, Yaşım 27. Aranıza Kars'dan katılıyorum fakat aslen Bartın/Amasra'lıyım

Kars'tan katılma nedenime gelince burada bulunma nedenim Kafkas Üniversitesi'nin Sarıkamış'da bulunan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda Beden Eğitimi Öğretmenliği okuyorum o yüzden

Muhabbet kuşlarını çok seviyoruz

Bu siteyi kuran ve emek veren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bundan böyle okuldan geriye kalan boş vakitlerimizde 4 arkadaş sitenizdeyiz inşallah

Hoşçakalın.