Kuş kurumaya girmiş. Yemek yiyor mu yeterince? Sınırın altına düşmüş baya,kilo olarak.
Kuşta patojenik bir hastalık olabilir. Son dışkılarını yeniden paylaşın lakin koltuk üzerinde değil. Kafes tabanına peçete serin beyaz. Üzerine dışkılasın. Flaşsız çekip paylaşın,yakından net görünecek şekilde paylaşın. Kuşun ağzında ya da dışkısında kötü koku var mı?
Hayır kötü kokusu yok hocam bazen kuru bazen salyalı kusuyor fakat ilaçtan sonra biraz azaldı kusması ve bu kuş oldu olalı zayıftı böyle ama son 3 aydır falan bu şekilde halsiz kabarık uykulu bir türlü iyileştiremedim başka forumlarda açmadığım konu kalmadı çözemiyorum anlamadım yaşadığım yerde de kuştan anlayan veteriner yok bir kere götürdüm antibiyotik verdi dışkı analizi yapamayız diyip gönderdiler.Kuş kurumaya girmiş. Yemek yiyor mu yeterince? Sınırın altına düşmüş baya,kilo olarak.
Kuşta patojenik bir hastalık olabilir. Son dışkılarını yeniden paylaşın lakin koltuk üzerinde değil. Kafes tabanına peçete serin beyaz. Üzerine dışkılasın. Flaşsız çekip paylaşın,yakından net görünecek şekilde paylaşın. Kuşun ağzında ya da dışkısında kötü koku var mı?
Video ve fotoğraflar atıyorum buyurun
heodqx7.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 24 Ocak 2026 tarihinde yüklendi, 5712×4284 piksel çözünürlüğünde, JPEG formatındadır. — ID: heodqx7
pbnc7me.jpeg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 24 Ocak 2026 tarihinde yüklendi, 5712×4284 piksel çözünürlüğünde, JPEG formatındadır. — ID: pbnc7me