Anıl ATIŞ Emektar Üye Muhabbet Kuşu Üreticisi Katılım 21 Ara 2014 Mesajlar 1,529 Tepkime puanı 22 18 Ocak 2016 #1 Mırıldanma kuşum gece uykusunda mırıpdanıp konuşuyor sizinkide böyle yapıyor mu en sonunda ağzını bantlıcam. Son düzenleme: 19 Ocak 2016
Mırıldanma kuşum gece uykusunda mırıpdanıp konuşuyor sizinkide böyle yapıyor mu en sonunda ağzını bantlıcam.
Cüneyt Kaya Meraklı Üye Katılım 7 Eyl 2015 Mesajlar 124 Tepkime puanı 0 19 Ocak 2016 #2 Can KAYA' Alıntı: kuşum gece uykusunda mırıpdanıp konuşuyor sizinkide böyle yapıyor mu en sonunda ağzını bantlıcam. Genişletmek için tıkla ... aynen benimkide çoğu şeyi uykusundada sayıklıyor maşallah diyelim boşver konuşsun dursun
Can KAYA' Alıntı: kuşum gece uykusunda mırıpdanıp konuşuyor sizinkide böyle yapıyor mu en sonunda ağzını bantlıcam. Genişletmek için tıkla ... aynen benimkide çoğu şeyi uykusundada sayıklıyor maşallah diyelim boşver konuşsun dursun
Anıl ATIŞ Emektar Üye Muhabbet Kuşu Üreticisi Katılım 21 Ara 2014 Mesajlar 1,529 Tepkime puanı 22 19 Ocak 2016 #3 Cüneyt Kaya' Alıntı: aynen benimkide çoğu şeyi uykusundada sayıklıyor maşallah diyelim boşver konuşsun dursun Genişletmek için tıkla ... çok tatlı oluyorlar gidip öpüyorum öyle yaptığında
Cüneyt Kaya' Alıntı: aynen benimkide çoğu şeyi uykusundada sayıklıyor maşallah diyelim boşver konuşsun dursun Genişletmek için tıkla ... çok tatlı oluyorlar gidip öpüyorum öyle yaptığında
Cüneyt Kaya Meraklı Üye Katılım 7 Eyl 2015 Mesajlar 124 Tepkime puanı 0 19 Ocak 2016 #4 Can KAYA' Alıntı: çok tatlı oluyorlar gidip öpüyorum öyle yaptığında Genişletmek için tıkla ... valla benimki yakında yanındaki iki dişiyide bu şekilde konuşturucak muhtemelen
Can KAYA' Alıntı: çok tatlı oluyorlar gidip öpüyorum öyle yaptığında Genişletmek için tıkla ... valla benimki yakında yanındaki iki dişiyide bu şekilde konuşturucak muhtemelen