Muabbet kusu tuyu koptu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deniz-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

deniz-

Yeni Üye
Son birkac gundur titriyor gibi goruyordum muhtemelen ben abartiyorum ama ne olur ne olmaz sormak istedim ek son 1 haftadir falan tuy dokuyor az once baktigimda gogusunun sol bolgesindeki yumusak tuylerden bir tanesinin koptugunu ve derisinin gorundugunu fark ettim suan onun fotografini paylasamiyorum ama ilk firsatta paylasacagim neşesi yerinde cikliyor konusuyor bir sikinti yok ama ilk defa boyle bir tuy dokulmesi gordum.

Kanatlarinin Titredigini dusundugum videolar:

Sıkıntılı olan ne ? Görmedim sorun çünkü. B vitamini verin haftada 2 kez tüy döneminde.
Kuş şişman görünüyor bu arada ,kaç gram?

Sıkıntılı olan ne ? Görmedim sorun çünkü. B vitamini verin haftada 2 kez tüy döneminde.
Kuş şişman görünüyor bu arada ,kaç gram?
Tuy dokme doneminde sanirim ama eskisinden daha cok doktu gibi geldi kabarinca bazi yerlerde derisi belli oluyor.
43 gram

Sınırda diyebilirim. Bol bol hareket etmeli..

Bir süre Diyetle de desteklense daha iyi olur.

Bol yeşillik(roka,biraz marul,tere,kuzukulağı vs) veriniz. Her gün yeşillik yiyebilir. İyi yıkayın ama. 1 litre suya 1 tatlı kaşığı karbonat atın 15 dakika yeşillikleri içinde bekletin. Sonra durulayın akan su altında. İyice kurusun suyu aksın. Sonra kaba koyun. Her gün verirsiniz kolay olur böyle yapmak.
Dal darı falan vermeyin. Ekmek vs zaten yememeli.
Her gün düzenli uçuş ve hareket etmeli.

Geri