Karadeniz Pet

Muhabbet kuslarim ciftlestirmek icin uygunmu?

Tefo040

Yeni Üye
Katılım
21 Ocak 2017
Mesajlar
87
Tepkime puanı
8
Selam arkadaslar. Erkek kus 1haftadir bende , disi kusu dün aldim. Diger disi kus 7 aylikti ondan degistim. Erkek kus iki disiye de ilgi göstermiyo. Kafesde öyle bos bos duruyo. Acaba erkek kusu da mi degissem. Yoksa beklesem mi. ?
 

Ekli dosyalar

  • IMG_1848.JPG
    IMG_1848.JPG
    1.2 MB · Görüntüleme: 52
kardesim her ilgi göstermeyen kuşu degiştirecek olsak valla dk başı kuşlarımızı verir yenisini alırız bizde aylardır sabırla bekliyoruz sene o yolu seç bence.mama vitamin bakım temizlik kurallarını uygula karşılıgını verir.merak etme :)
 
Hazir Mama , kum, balli yem hepsi var kafeste. Kafes boyutu önemli mi? Iki tane disi koysam bir erkegin yanina olurmu ?
 
Iki dişi sıkıntı olur kuşların ikiside kızgın ve güzel kuşlar siz fazla rahatsız etmeyin onlar gerekeni yapacaklardır inşallah olumlu gelişir her şey

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Erkeğin yanındaki dişi kuş çok güzel ve damızlık bence onunla kalsın
 
Ben birşey soracağım, benim bi çiftim var. Erkek ürkek, dişi ayak atıyor erkek kaçıyor. Bunların yanına bi dişi bi erkek daha almayı düşünüyorum. Yoksa sadece erkek mi yoksa dişi mi aldam yada ikisini birlikte alıp o çiftin yanına mı koysam? Şuan ki çiftim hala eş tutmadılarda..
 
Bu erkek değiştirilirse nasıl bir erkek alınır çok merak ediyorum kuş damızlık 1 hafta da sonuç zaten zor verir. Bence zamana bırakın güzel kuşlarınız var ve inşaallah yavru alırsınız
 
Hazir Mama , kum, balli yem hepsi var kafeste. Kafes boyutu önemli mi? Iki tane disi koysam bir erkegin yanina olurmu ?


Yusuf abinin dediği gibi zamana bırak kuşlara karışmamaya özen göster yemlerini suyunu taze tut mama takviyelerini yap güzelce kuşlar zamanla birbirlerine ilgi duyacak ve birbirleriyle kurlaşacaktır.
 

Benzer konular

Geri
Üst