Karadeniz Pet

Muhabbet Kuşlarım Kızışmışmı Ayırma Yontemi Yaptım

dubax123

Yeni Üye
Katılım
10 Kas 2016
Mesajlar
84
Tepkime puanı
4
Muhabbet Kuşlarım Çift Erkek Ve Dişiyi Ayırdım kaç Gün Ayrı Tutmam Gerek Bide Salsam Sadece Dişiyi Sıkıntı Olurmu ??
Resim Çekemiyorum Telin Ekran Bozuldu Saçma Sapan yerlere kendi basıyo erkeğin ceresi mavi biraz koyu mavi üstü burnun oldugu yer deliklerin orası açık mavi Dişi kahverengi ??
 
Son düzenleme:
Yok ayırma yapmayın eğer yapıcaksanız erkek ana kafeste kalsın ve 15 gün ayrı bırakın ayrıca dişiyi salmanıza gerek yok .
 
Sevmek İçin Saldım Sıkıntı Yaşanırmı Sadece Dişiyi Erkek Ana Kafeste
 
Eşler Galiba Tam Bilmiyorum Öpuşüyolar erkek dişiye yem kusuyo kur yapıyo
 
Ben Çiftleşmesi İçin Ayırma Yontemi Yaptım Yoksa Kur yapıyo Yem Kusuyo Öpüşüyo Ama Dişinin Yuvalıkla ilgisi yok erkeği yuvalıklı ana kafeste bıraktım dişiyi ise ayrı kafese alıp yan yan koydum birbirlerini görüyolar ama çiftleşirlermi bilmem yumurta mamasından tut nijer falan veriyorum ?? ne yapmam gerek yerine atıyımmı yoksa 15 gün bekliyimmmi ???????? ACİL CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM
 
sana yapman gerekeni söylemişler neyi merak ediyorsun yani hem soru soruyorsun hem sevmek için saldım filan diyosun kuşu sevmek için salma onları kendi haline bırak işte dostum.ayırdıysan 15gün olmasını bekle bence.
 
Benim Erkek dişiden küçük yaş belirlemeye bakıcan anladım yeni kuş alsam olurmu eş oalrak versem eş seçse kendine ????? ?
 
Kuşları kendi haline bırakın böyle daha çok zorlaşır işiniz
 
Geri
Üst