Muhabbet kuşu arkasında şişlik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sansli_S
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Baytril yaraya da etki eder zaten. 3 gün sabaha akşam birer damla sonrasında günde bir damla şeklinde ilerleyin bana kalırsa..
ilacı şırıngayla verdi. bir de vitamin ve amino asit içeren ilaç verdi. şırıngalar küçüktü çabuk bitti. biraz pahalıya satıyor. 1ml ilacı şişesini alırım diye tahmin ediyorum. kuşa ağızdan verirken de boşa gittiği oluyor. bunları nereden temin edebilirim.

Gr pet ürünleri veya karadeniz petten Bt amin forte alabilirsiniz. Ama baytrili mecbur başka bir veterinerden almalısınız baytril yeriner enrocure neocure enromis de olur aynı ilaçlardır.

Gr pet ürünleri veya karadeniz petten Bt amin forte alabilirsiniz. Ama baytrili mecbur başka bir veterinerden almalısınız baytril yeriner enrocure neocure enromis de olur aynı ilaçlardır.
antibiyotik en fazla ne kadar süre verilebilir. günde 1 damla alıyor. kistte küçülme var. solunumdan kaynaklı kuyruğunu daha az sallıyor. keyfi yerinde yem yemesinde vs de sorun yok şu an.

Normalde 7 gün kullanılır. Ama kist iyileşmezse daha uzun kullanılabilir. İyileşmesine bağlı.

Normalde 7 gün kullanılır. Ama kist iyileşmezse daha uzun kullanılabilir. İyileşmesine bağlı.
kiste operasyon gerekir dedi. solunumu iyi olmadığı için şu an anestezi veremeyiz dedi. antibiyotik bırakınca tekrardan kistin şişmesi biraz tereddüt ettiriyor. çok fazla antibiyotik de yoracaktır kuşu

Kist neresinde solunum sıkıntısı ne zamandır var vs detay verin ki öneride bulunalım.

Kist neresinde solunum sıkıntısı ne zamandır var vs detay verin ki öneride bulunalım.
fotoğraf ilk mesajda mevcut. yağ bezesinin dibinde tüy kisti. solunum bir süredir kuyruğu titriyordu. hırıltılı nefes alıyordu. 2-3 ayı vardır belki tam söyleyemiyorum. kuyruk üstünde kist var diye kuyruğu sürekli oynatıyor sanıyordum. sorun solunummuş

Baytrile 3 gün devam edin. Sabah akşam bir damla öneririm hızlı etki etmesi için. Eğer buna rağmen zor nefes alma geçmezse 4. Gün eczaneden %2 iyot lugol damla alın. Yarım suluğa ( 50 ml suya ) 1 damla katarak verin 1 gün iyotlu sudan içsin. Akşam gelişmeleri yazarsınız.

Son düzenleme:
Geri