Kuşlar zaten eştiler aldığımda (tanıdıktan aldım). Nijer tohumu hariç herşeyleri var. nijer tohumunu nasıl vermeliyim? yemlerine mi karıştırayım yoksa ayrı bi kapta mı vereyim? ne kadar vermem lazım fazlası zarar verir mi?İlk başta her gerekli olan şeyleri alın mesela:kalamar kemiği , nijer tohumu gibi gibi destek için sonra sessiz bir ortamda 2 3 ay bekleyin 1 aydan sonra yuvalığı takabilirsiniz eğer kızışmadıysa yavru vermeyebilirler tabii ki eş tuttuklarından emin olmalısın![]()
Sıfır ilgi değil zaten canım onları hallederim. Bir de bende bi tane sultan papağanı varda kafesleri yanyana dursa sıkıntı olur mu?Sıfır ilgi de iyi değil. Yem, su, hijyen durumlarını her gün sağladıktan sonra ilginizi gösterip çifti başbaşa bırakın![]()
Aynı kafeste olmadıkları sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Sıfır ilgi değil zaten canım onları hallederim. Bir de bende bi tane sultan papağanı varda kafesleri yanyana dursa sıkıntı olur mu?
ayrı bir kapta verin onlar gidip yer iyi üretimler dilerimKuşlar zaten eştiler aldığımda (tanıdıktan aldım). Nijer tohumu hariç herşeyleri var. nijer tohumunu nasıl vermeliyim? yemlerine mi karıştırayım yoksa ayrı bi kapta mı vereyim? ne kadar vermem lazım fazlası zarar verir mi?
teşekkür ederim sağolunayrı bir kapta verin onlar gidip yer iyi üretimler dilerim