Tamam teşekkürlerBurun deliklerinin etrafı beyazsa dişi, açık morsa erkek. Fotoğraftan net görülmüyor cere. Kuş büyüdükçe cere rengi oturacaktır. Zaten kuşunuz da küçük.
Gözüküyor muBurun deliklerinin etrafı beyazsa dişi, açık morsa erkek. Fotoğraftan net görülmüyor cere. Kuş büyüdükçe cere rengi oturacaktır. Zaten kuşunuz da küçük.
Dişi olduğunu düşünüyorum
Ne desem bilemedim ya çok alışmıştım demek ki o yüzden 2 aydır öğrenemedi konuşmayıDişi olduğunu düşünüyorum![]()
Dişiler de konuşur. Bu tip genellemeleri doğru bulmuyorum. İyi bir eğitimle, doğru davranışlarla her kuş eğitilebilir. Yaşı da müsait.Ne desem bilemedim ya çok alışmıştım demek ki o yüzden 2 aydır öğrenemedi konuşmayı![]()
Haklısınız çok teşekkürlerDişiler de konuşur. Bu tip genellemeleri doğru bulmuyorum. İyi bir eğitimle, doğru davranışlarla her kuş eğitilebilir. Yaşı da müsait.
Bir de bizimkisi çok hareketli erkekler de hareketli ya o yüzden dişiler hırçın falan oluyormuş bizimki çok uysal o yüzden ilk inanamadımDişi olduğunu düşünüyorum![]()
Sizin kuşunuz da prensesArkadaslar bi de benim sıpıdık imi yorumlar misiniz? Bir de bise sorucam. Gudugunun altindaki tuyundeki buyuk benekler var ya. O sagda var solda yok.. bu bi zarar yaratir mi??
Anladim simetrik olarak ayni diil ondan dedim sorun olmasin da onemli diilSizin kuşunuz da prensesBenekler yapılarından ötürü var zarar falan asla söz konusu değil. Tüy gibi düşünün tüyü mavi zararlı olur mu gibi bir düşünce bu
![]()