3 buçuk 4 aylık erkek maşallah güzel bir kuşMerhaba arkadaşlar , yaklaşık 2 hafta önce aldım muhabbet kuşumu; yavru ve erkek olduğu söylendi sizlere de danışmak istedim sizce yaşı , cinsiyeti ve cinsi nedir? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
3 buçuk 4 aylık erkek maşallah güzel bir kuşMerhaba arkadaşlar , yaklaşık 2 hafta önce aldım muhabbet kuşumu; yavru ve erkek olduğu söylendi sizlere de danışmak istedim sizce yaşı , cinsiyeti ve cinsi nedir? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
Fotoğraf eklerseniz yardımcı olalımRica etsem yaş ve cinsiyet tahmini alabilir miyim arkadaşlar
Düzeltme: 2-2 buçuk aylık kuş gagadaki siyahlığı fark edememişim3 buçuk 4 aylık erkek maşallah güzel bir kuş
Kaliteli bir B vitamini öneririm kuyruk ve kanat tüylerinin düzelmesi içinDüzeltme: 2-2 buçuk aylık kuş gagadaki siyahlığı fark edememişim
Teşekkür ederimDüzeltme: 2-2 buçuk aylık kuş gagadaki siyahlığı fark edememişim
Gervit W kullanıyorum ama yeterli olmazsa ekstra B vitamini kullanmalı mıyım? Gerçi Gervit W de B vitamini içeriği ne kadar bilmiyorum ne yapmalıyım ?Kaliteli bir B vitamini öneririm kuyruk ve kanat tüylerinin düzelmesi için![]()
Birde kuşu direkt üreticiden aldım petshoptan değil ürettiği yeri gidip bizzat gördüm çok temiz ve hiçbir kuş sıkış tıkış değildi her şey çok güzeldi, güzel bakılıyorlardı vitaminleri vesaire her şeyleri tamdı, bende şimdi ona orada ki konforu yaşatmaya çalışıyorum, kuyruğunu ise diğer yanında durduğu kuş koparmış oynarken vitaminini yemini düzgün verin düzelir uzar dedi ; B vitamini ekstra kullanmalı mıyım , yoksa Gervit yeterli olur mu içeriğinde ki B vitamini oranını tam bilmiyorum ama . Ne dersiniz ?Kaliteli bir B vitamini öneririm kuyruk ve kanat tüylerinin düzelmesi için![]()
Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Soru sormadan önce lütfen bu sabit konuları inceleyiniz.
Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini sorularınızı sadece bu konu altında yapabilirsiniz.
Artık bu bölümde yeni konu açılmayacaktır, bu konu üzerinden bütün sorularınıza cevap verilecektir.
Aynı mesajı birden fazla göndermeyiniz ve mesajlarınıza resim eklemeyi unutmayınız.
Bu kategori dışında açılan cinsiyet, ırk ve yaş tahmini konularınız silinecektir.
Ek olarak B vitamini temin etmenizi öneririm, röhnfried Bt amin forte gayet iyi olurBirde kuşu direkt üreticiden aldım petshoptan değil ürettiği yeri gidip bizzat gördüm çok temiz ve hiçbir kuş sıkış tıkış değildi her şey çok güzeldi, güzel bakılıyorlardı vitaminleri vesaire her şeyleri tamdı, bende şimdi ona orada ki konforu yaşatmaya çalışıyorum, kuyruğunu ise diğer yanında durduğu kuş koparmış oynarken vitaminini yemini düzgün verin düzelir uzar dedi ; B vitamini ekstra kullanmalı mıyım , yoksa Gervit yeterli olur mu içeriğinde ki B vitamini oranını tam bilmiyorum ama . Ne dersiniz ?
Dişi rainbow değil spangle bir kuş, erkekte dominant alacalı, çek kırığı kuşlar maşallah![]()
bu yeni aldığım dişi![]()
![]()
bu da erkek kuşum.![]()
IMG 20211106 113146622
Resim IMG 20211106 113146622 kaydedildi Resim Yükle - Hızlı Resimimgyukle.com
Yaş ve ırkları nedir ? Eş tutarlar mı sizce ?
Dişi'ye rainbow diyip sattı petshop ama rainbow yazınca böyle çıkmıyor google'da.
Teşekkür ederim cevabınız için. Eş tutarlarsa yavruları nasıl olur sizce ?Dişi rainbow değil spangle bir kuş, erkekte dominant alacalı, çek kırığı kuşlar maşallah
tamam alacağım Gervit-W ile beraber nasıl kullanma mı önerirsiniz yani kaç gün arayla ne kadar miktarda vermeliyim ?Ek olarak B vitamini temin etmenizi öneririm, röhnfried Bt amin forte gayet iyi olur
Onu tahmin etmek ataları bilmeden imkansız gibi bir durumTeşekkür ederim cevabınız için. Eş tutarlarsa yavruları nasıl olur sizce ?
Erkek gibi görünüyor fakat 2 hafta sonra güncel fotoğraf ekleyin bakalımYeni yavrunun cinsiyeti konusunda desteğinizi rica ederim![]()
TeşekkürlerErkek gibi görünüyor fakat 2 hafta sonra güncel fotoğraf ekleyin bakalım