Sultan papağanı almamı tavsiye eder misiniz ?Maalesef hocam.
Sultan papağanı almamı tavsiye eder misiniz ?Maalesef hocam.
Muhabbet kuşunuzu geri vermeyi mi düşünüyorsunuz? Yoksa ayriyetten mi almak istiyorsunuz?Sultan papağanı almamı tavsiye eder misiniz ?
Geri vermeyi düşünüyorum.Çok uğraşıyorum ama alışmıyor tam anlamıyla.Sultan papağanları cana daha yakın sanırım,bilginiz varsa alabilirim.Muhabbet kuşunuzu geri vermeyi mi düşünüyorsunuz? Yoksa ayriyetten mi almak istiyorsunuz?
Muhabbet kuşunuzu geri vermek ona yapacağınız bir kötülük olur. Zamana bırakın, ilgi göstermekten sıkılmayın. Elbette alışır. Unutmayalım bu canlılar duygusal canlılar.Geri vermeyi düşünüyorum.Çok uğraşıyorum ama alışmıyor tam anlamıyla.Sultan papağanları cana daha yakın sanırım,bilginiz varsa alabilirim.
Konuşmasını çok istiyorum cinsi kız olduğundan uzaklaşma taraftarında hep bu yüzden değiştirmek yada farklı bir kuş almak istedimMuhabbet kuşunuzu geri vermek ona yapacağınız bir kötülük olur. Zamana bırakın, ilgi göstermekten sıkılmayın. Elbette alışır. Unutmayalım bu canlılar duygusal canlılar.
Dişi kuşlar konuşmaz diye bir şey yok ki? Dişi kuşlar da konuşur. Her şey emek vermek ile başlar. Sultanlar muhabbete göre hırçın canlılar.Konuşmasını çok istiyorum cinsi kız olduğundan uzaklaşma taraftarında hep bu yüzden değiştirmek yada farklı bir kuş almak istedim
Teşekkür ederimDişi kuşlar konuşmaz diye bir şey yok ki? Dişi kuşlar da konuşur. Her şey emek vermek ile başlar. Sultanlar muhabbete göre hırçın canlılar.
Fotoğraf paylaşın yardımcı olalım.
Merhaba benim iki adet muhabbet kuşum var ikisi ayrı kafeslerde duruyor. Cinsiyet ve yaş durumlarını konusunda hala bir bilgim yok yardımcı olur musunuz
İlk kuşun ceresini tam net algılayamadım ama dişi gibi geldi. İkinci kuş %100 dişi. 4 ile 6 ay arasındalar.![]()
![]()
Kuslarim bunlar cinsiyet ve yaş konusunda yardımci olur musunuz
Zaten sıkıntılı olan kus ilki kimse anlayamıyorİlk kuşun ceresini tam net algılayamadım ama dişi gibi geldi. İkinci kuş %100 dişi. 4 ile 6 ay arasındalar.
Sanmam benim 2 tane dişi kuşum oldu 2si de bebekliginden beri ağzımin içindeydi. Güven problemi olabiliro yüzden mi ısınamıyoruz birbirimize ?
https://www.muhabbetkusu.com.tr/media/242020234140-jpg.1443/ bu da flasli çekimZaten sıkıntılı olan kus ilki kimse anlayamıyor
Bana erkek gibi geldi ama emin değilim
Kimse emin olamıyor nasıl sectiysem artıkBana erkek gibi geldi ama emin değilim
Benim kıza da bebekken uzun süre kim gördüyse erkek dedi hatta 3 kardeşlerdi ben güya bu erkek dediler diye bunu seçtim. 3 4 üretici baktı hepsi diğerlerine dişi buna erkek dedi ama dişi çıktıKimse emin olamıyor nasıl sectiysem artık
Şimdi emin oldum. %100 dişi.
Siz sanırım çok küçükken aldınız yada öyle ortamda olduğu için size alışabilir. Kuşu aldığımda yeme geliyordu. Sürekli öpüyorum,oynuyorum ısırsa bile kaçırmıyorum elimi.Omzuma alıyorum günde 20-30 defa kaçıyo alıyorum omzuma. Denemedim değil ama biraz huysuzSanmam benim 2 tane dişi kuşum oldu 2si de bebekliginden beri ağzımin içindeydi. Güven problemi olabilir
Hayır ben de çok bekledim zaten anneden ayrılmadan almam benimki ayrılmadı bi de baya uzun süre ana kuzusuydu en son zorla ayırdılar babadan dayak yicek yeter eşşek kadar oldu diye. Aslında o zaman iyisiniz huysuz olsa gelmez de hiç o sizden ilgi istiyordur. Birisi şey demişti, erkek kuş kendisi ilgi gösterir ama dışı kuş ilgi ister peşinde koşturur diye o konuda benimki de öyle nazliyiz hep ben peşinde koscam onun ama ben hep diyorum heralde ben çok şımarttm diye de sanırım dişi diye öyle ama o da olsun onla ilgilenmicem kimle ilgilencemSiz sanırım çok küçükken aldınız yada öyle ortamda olduğu için size alışabilir. Kuşu aldığımda yeme geliyordu. Sürekli öpüyorum,oynuyorum ısırsa bile kaçırmıyorum elimi.Omzuma alıyorum günde 20-30 defa kaçıyo alıyorum omzuma. Denemedim değil ama biraz huysuz