AsiBulut
Meraklı Üye
Açık sarı ve mavi dişi, mavi olan yaşça baya büyük ve açık sarı hasta görünüyorGörsel atmadı video attım bu yüzden dosya boyutu yüksek dedi

Açık sarı ve mavi dişi, mavi olan yaşça baya büyük ve açık sarı hasta görünüyorGörsel atmadı video attım bu yüzden dosya boyutu yüksek dedi
Çok teşekkür ed tüm evet açık sarı olan eve geldikten sonra ishal olduğunu fark ettim vitamin ve ishal ilacı verdim mama ve yem takviyesi yaptım konusturucu ve kisiztirici tarzdaki yemlerden de bıraktım toparlanacak darı ve kreker de var içerdeAçık sarı ve mavi dişi, mavi olan yaşça baya büyük ve açık sarı hasta görünüyorSarı olanda erkek doğru. İkisi yavru mavi yetişkin.
Hazır krakerse vermeyin hiç sağlıklı değil hatta zararlı, internette tarifler var evde kendiniz yapabilirsinizÇok teşekkür ed tüm evet açık sarı olan eve geldikten sonra ishal olduğunu fark ettim vitamin ve ishal ilacı verdim mama ve yem takviyesi yaptım konusturucu ve kisiztirici tarzdaki yemlerden de bıraktım toparlanacak darı ve kreker de var içerde
Cinsiyeti hakkında bilgi verebilecek var mı
Bir kaç üretici arkadaş dişi diyince kafam karıştı açıkçası mavinin yanında yoğun beyazlık oluncaErkek bariz belli tek anladığım![]()
Ozaman siz beni dinlemeyin daha tecrübeli arkadaşlar yazarlar ben yawrudur diye düşünüyorum o beyazlık sebebiBir kaç üretici arkadaş dişi diyince kafam karıştı açıkçası mavinin yanında yoğun beyazlık olun
Bende dişi olduğuna eminimCinsiyeti hakkında bilgi verebilecek var mı
Yavru değil göz halkaları çoktan oluşmuş ve alnındaki çizgiler açılmış yetişkin dişiOzaman siz beni dinlemeyin daha tecrübeli arkadaşlar yazarlar ben yawrudur diye düşünüyorum o beyazlık sebebi
Estağfurullahİşin ustası geldi![]()
İştah açıcı e vitamini ishal vs gibi vitaminler almak istiyorum hangi marka alayım öneri varmı mesela apex marka iyi miEstağfurullah![]()
Bende o kadar bilmiyorum hocam, kuşun dişi olduğundan eminim ama o kadar çeşit marka vitamin kullanmadım. Röhnfried öneriliyor onlardan aldım prebiyotik multivitamin ve b vitamini. İnternet sitelerinde daha çok çeşidini görüyorum aradığınız vitaminleri röhnfried satıyorsa alabilirsiniz, tek verebilecğeim öneri buİştah açıcı e vitamini ishal vs gibi vitaminler almak istiyorum hangi marka alayım öneri varmı mesela apex marka iyi mi
Herkesin fikirlerini alabilirim şimdiden fikir paylaşanlar için teşekkürlerCinsiyeti hakkında bilgi verebilecek var mı
Arkadaşlar hastalık için nereye yazmam lazım, zaten bu gün petshopa ve veterinere soracam fakat çok merak ettim.
Yardımcı olabilirseniz mutlu olurum
Merak ettiyseniz şöyle açıklayayım; 2 ay önce 2 tane 3-4 aylık muhabbet kuşu aldık. Aralarından biri "sanırım daha küçük olanı" 1 ay sonra ishal oldu ve bu gün kusmaya başladığını fark ettim. Hareketsiz ve hapşurmuyor. Akşam dışında da uyuyor.
"1 aydır ishal ve yaklaşık 2 haftadır kusuyor. Ve evet fazladan vitamin verdim."
Tamam çok teşşekürlerÇoğu veteriner muhabbet kuşu dan anlamiyor yeme içmesine bakın yemden düşmesin isal ilacı ve probiyotik vermeye devam edin mama ve yeşillikleri kesin malum yaz sıcağı yumurta sıkıntı ve en son olarak yemini değiştirin yemden olabilir uzun süreli ishal sıkıntı
Yerli knkTeşekkür ederim hocam çok ufaklar ırkları hakkında bilgi verir misiniz