Muhabbet kuşu cinsiyet, ırk ve yaş tahmini - sorularınızı buraya yazabilirsiniz.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alpdna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
jj5vnwm.jpg

my332ku.jpg

7hwzztk.jpg

hy6kjdj.jpg

selam arkadaşlar, minicik kuş melek oldu.kuşumun ırkını çok merak ediyorum. 30 yıldır hep kuş besledim, en sosyal, en oyuncu, en fırıldak kuşum buydu.

özellikleri: oldukça çelimsiz, zayıf yapılı, kelebek gibi pırpır, ayakları sarımsı renk değil, aksine gri renkte, uzun ve incecik parmakları vardı. yüzü minyon tipli, vücudu çekimsiz ve ince yapılı göğüs kısmı şişik değil yani yağsız ve zayıf bir vücudu vardı.

bana söylenenler arasında; pakistan cinsi, yerli izmir cinsi, amerikan cinsi diyenler oldu. gerçekten bunun cinsini tam olarak bilen ve bu kuşa benzer bir kuşu nereden sahiplenebilirim Aydınlatırsanız sevinirim. hergele perişan etti kaç gündür yokluğu ile.
Spangle Hollanda kırması olabilir

Başınız sağolsun. Irkına bakarak aynı karakteri yakalayamazsınız ırktan bağımsız olarak her kuşun karakteri farklıdır.

Spangle Hollanda kırması olabilir
pakistan/patagonya dedikleri bir cins varmış. serçe boyutunda çelimsiz bir kuş türü diyorlar. bir de izmir yerli dediler bana bu ikisinden biri olabilir mi. gerçekten zayıf yapılı ince ve uzundu. yani gırtlak bölgesinde şişlik yoktu hiç. dümdüz çubuk kraker gibiydi

7z0k6ot.jpg
ag0jii6.jpg
af6zek4.jpg
iqw9i1x.png
sxwv3gb.png
7jmjhq8.jpg
scq0vv7.jpg

yan profilden de fotolar ekledim. belki vücut yapısı daha iyi gözükür ve tanımlamak kolay olur

Eğer hotmonal bir sıkıntısı yoksa dişi. 15 gün sonra bir resim daha paylaşın netleşir.

Tekrar merhabalar kuşumuzun fotoğrafını tekrar paylaşıyorum. Cinsiyeti için tekrar istemiştiniz netleştirmek adına. Bir de bir sorum olacaktı bu sıcaklarda kuşum olduğundan sakin duruyor. Havalar çokk sıcak malum yeme, içme konusunda dikkat etmem gereken ekstra şeylrr varsa bilgilenmek isterim. Şimdiden teşekkürler.

Geri