Ben hala emin değilim gün ışığınfa göstereyim sanli açılma var burun deliklerinde
ErkekCinsiyeti için gün ışığında resim istemiştiniz.
![]()
Bu da daha yakından resmi:
Çok tatlı bir Dişi mavilik soluk ve kahverengiyle beyaz tonları açık görülüyor yani her mavi erkek olmuyor renk tonu farkı merak etmeyin.Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 20 gün önce erkek muhabbet kuşuma eş olarak aldığım kuşun cinsiyeti hakkında şüphelerim var. Ceresi dikkatli bakıldığında mavi ama üzerinde sanki kızgın bir dişiyi andıran kahverengilik var. Konu hakkında gerçekten bilgisi olanlar cinsiyetinin ne olduğunu yazarsa çok sevinirim. Kesin emin olmadan hareket etmek istemiyorum çünkü aralarındaki uyum güzel gaga vuruyorlar kaşıyorlar birbirlerini falan. Ama çiftleşme konusunda tık yok. Acaba erkek olduğu için mi durum böyle Ekli dosyayı görüntüle 41700Ekli dosyayı görüntüle 41700Ekli dosyayı görüntüle 41700Ekli dosyayı görüntüle 41701Ekli dosyayı görüntüle 41702Ekli dosyayı görüntüle 41703Ekli dosyayı görüntüle 41704
Gün ışığında çekilmiş bir fotoğraf olsa daha iyi olur ama bir gariplik göremedim erkek mavi ve tonları olabilir örnek vereyim buyrunArkadaşlar bu kuşun cinsiyeti nedir? Arkadaşımın kuşu, ceresinin rengi bana biraz garip geldi.
Ekli dosyayı görüntüle 41845
Benım dişimin bebekken böyleydi ceresi hatta pembe olan kısım morumsuydu. Genede dişiye döndü. Yani beyazlık varsa ihtimaller bence %50 %50Değerli üye arkadaşlar abiler gene bir yavru ve pembe cere yardımınızı istiyorum cinsiyet nedir dönme ihtimali var mı?
DişiBuda bir parça daha netEkli dosyayı görüntüle 41889
ErkekArkadaşlar bu kuşun cinsiyeti nedir? Arkadaşımın kuşu, ceresinin rengi bana biraz garip geldi.
Ekli dosyayı görüntüle 41845