Bergee
Meraklı Üye
Hocam yanlış kişiyle karıştırıyorsunuz beniKuşa yavru dedim ancak siz en az iki yaşında dediniz.
Kuşu tekrar görmeyi ben de isterim açıkçası.![]()

Hocam yanlış kişiyle karıştırıyorsunuz beniKuşa yavru dedim ancak siz en az iki yaşında dediniz.
Kuşu tekrar görmeyi ben de isterim açıkçası.![]()
Pardon. Benjamin Button olan bir kuş vardı, bahsettiğim olay oydu.Hocam yanlış kişiyle karıştırıyorsunuz beniBen değilim o kişi benim yorumları okursanız görürsünüz o arkadaş başka arkadaştı gördüm burada takip ediyorum
![]()
Kuşumun fotosunu atsam dişi mi erkek mi söyler misiniz
Estağfurullah hocam olur öyle şeyler bir sürü kişi yazıyor normal yaniPardon. Benjamin Button olan bir kuş vardı, bahsettiğim olay oydu.
Hocam benim kuşların da cinsiyet ve yaş yazar mısınız rica etsemEstağfurullah hocam olur öyle şeyler bir sürü kişi yazıyor normal yani![]()
Hocalarım benim kuşların yaş ve cinsiyet söyler misiniz kesin bilen var mı 2 ayrı petshopnyeşil olana birisi dişi birisi erkek dedi. Beyazıda dişi diye aldım. Onunda yorumlar mısınızHocam yanlış kişiyle karıştırıyorsunuz beniBen değilim o kişi benim yorumları okursanız görürsünüz o arkadaş başka arkadaştı gördüm burada takip ediyorum
![]()
2 side dişi görünüyor, sağdaki tam göremedim eğer burun deliklerin etrafındaki beyazlıklar çoksa dişidir.Hocam benim kuşların da cinsiyet ve yaş yazar mısınız rica etsem
2 side dişiHocalarım benim kuşların yaş ve cinsiyet söyler misiniz kesin bilen var mı 2 ayrı petshopnyeşil olana birisi dişi birisi erkek dedi. Beyazıda dişi diye aldım. Onunda yorumlar mısınız
Hocam ben ilk yeşili almıştım. Dişi dediler sonra yeşile eş alacaktım petshopta gittim. Adam dedi yıllardırbu işle uğraşıyorum. Yeşil kesin erkek dedi beyazı dişi dedi napcam ben siz de dişi diyorsunuz emin misiniz2 side dişi görünüyor, sağdaki tam göremedim eğer burun deliklerin etrafındaki beyazlıklar çoksa dişidir.
2 side dişi
Hocam ben ilk yeşili almıştım. Dişi dediler sonra yeşile eş alacaktım petshopta gittim. Adam dedi yıllardırbu işle uğraşıyorum. Yeşil kesin erkek dedi beyazı dişi dedi napcam ben siz de dişi diyorsunuz emin misiniz
Merhaba tahmini yaşları nedir ve mavi dişi yeşil erkek doğru değil mi?Ekli dosyayı görüntüle 53624Ekli dosyayı görüntüle 53625
Hocam buyurun daha net attım. Ona göre değişeceği adam bana kesin erkek dedi yeşile deli oldum.(Fotoğraflar hiç net değil yanılma payı yüksek.) Pet shoplar yine şaşırtmıyor, yeşilin erkek olma olasılığı yok. Yeşil dişi.
Diğer kuş için daha net bir fotoğraf yükleyiniz.
Benim dişi kuşum yaklaşık 4 aylık hiç ısırmadı beni yaklaşık 1 hafta yada 2 haftaya elime alıştırdımbiraz karakteristik özellikleri de cinsiyetlerini onaylıyor, yeşilli çok hareketli çabucak konuşmayı öğrendi ve nadir ısırıyor mavili ise 3-4 ayda konuşmayı zar zor öğrendi çok ısırıyor.
İki kuşta dişi.Hocam buyurun daha net attım. Ona göre değişeceği adam bana kesin erkek dedi yeşile deli oldum.
Evet, kuş dişi. Ceresi çok koyulaşmış rahatlaması için elma verin.merhabalar kuşun ceresi
çok koyulaştu
dişi di mi (cere kenarı beyaz gibi geldi)
boş yumurta yapar mı sizce
![]()
1-Dişi.Merhaba tahmini yaşları nedir ve mavi dişi yeşil erkek doğru değil mi?Ekli dosyayı görüntüle 53624Ekli dosyayı görüntüle 53625
İkisi de dişi diye belirtmiştim. Soldaki dişi, sağdaki dişi.Arkadaşlar lütfen dişi erkek belirtin. Hangisi dişi hangisi erkek q