Muhabbet kuşu çişini tutması

Sormak istediğiniz şey nedir konuyu toparlayalım

Sormak istediğiniz şey nedir konuyu toparlayalım
Erkek kuşum çiftleşmek istiyor ama dişi kuşum arada böyle asilesiyor fakat dişi kuşumu çiftleşmek isterken gördüm ikinci kuluckasi oldu oncekide boştu yumurtaları son kuluckasinda da boş çıktı yumurtaları ama attı yumurtaları yuvadan bizde aldık yumurtalarını videoda attığım gibiler ama ciftlesmiyorlar neden oluyor acaba

Erkek kuşum çiftleşmek istiyor ama dişi kuşum arada böyle asilesiyor fakat dişi kuşumu çiftleşmek isterken gördüm ikinci kuluckasi oldu oncekide boştu yumurtaları son kuluckasinda da boş çıktı yumurtaları ama attı yumurtaları yuvadan bizde aldık yumurtalarını videoda attığım gibiler ama ciftlesmiyorlar neden oluyor acaba
İlk kuluçka ile ikinci kuluçka arasında kaç gün var?
Kuş yumurtaların üzerine yatmıyor mu?

İlk kuluçka ile ikinci kuluçka arasında kaç gün var?
Kuş yumurtaların üzerine yatmıyor mu?
Yatıyordu yumurtaların üzerinde
İlk kuluçka yumurtasını 18 Kasım'da yumurtladı 6tane yumurtası olmuştu boş çıktı ikinci kuluçka yumurtasını 7ocakta yumurtladı 5 tane yumurtası oldu ama onlarda boş çıktı maalesef bugün aldık yumurtalarını yuvaliginida söktük hep yattı üzerinde hatta erkek kuş beslerken bile gördük dişiyi doğru düzgün hiç kalkmadı yumurtaların üzerinden çiftleşmek isterken gördüm dişiyi ama çiftleşme görmedik maalesef
İlk kuluçka ile ikinci kuluçka arasında bir ay var nerdeyse ilk kuluçkası da boş çıkınca yuvalığını söküp biraz serbest bırakmıştık sonra tekrar 15-20 gün sonra geri taktık şimdi de yuvalığı söktük yumurtalarını zaten attığı için almıştık şu anda yuvalığı takılı değil

Son düzenleme:
Geri