Muhabbet kuşu çişini tutması

Olur neden olmasın? Diğer dişinin tapulu malı değil sonuçta 🥲

2 dişi aynı kafeste olmasın. İkisi de kızışırsa büyük kavga yaşanabilir. Ayrı kafeslerde tutun. Ben erkek çiftleştiği dişiyle aynı kafestw kalabilirler mi diye sorduğunuzu sanmıştım. 2 dişi olmaz.

Bırakır mı? Derken kastınız nedir. Umutması zordur ama kızıştığı zaman erkeği tekrar yanına atabilirsiniz. Bir erkek iki dişiyi idare edebilir. Sorularınızı biz sizin bildiğiniz her şeyi biliyormuşuz varsayarak soruyorsunuz. Daha net sormalısınız.

Bırakır mı? Derken kastınız nedir. Umutması zordur ama kızıştığı zaman erkeği tekrar yanına atabilirsiniz. Bir erkek iki dişiyi idare edebilir. Sorularınızı biz sizin bildiğiniz her şeyi biliyormuşuz varsayarak soruyorsunuz. Daha net sormalısınız

Bırakır mı? Derken kastınız nedir. Umutması zordur ama kızıştığı zaman erkeği tekrar yanına atabilirsiniz. Bir erkek iki dişiyi idare edebilir. Sorularınızı biz sizin bildiğiniz her şeyi biliyormuşuz varsayarak soruyorsunuz. Daha net sormalısınız.
Ayrı kafeslere aldım eşi olmayan dişi kuşum ile erkek kuş beraber diğer dişi kuşumu ayrı kafese koydum şuanda

Dışarı çıkarmanızda sakınca yok

Haftada 2-3 kez yumurtayı sade verin diperlerini de haftada 2-3 kez 5-6 saatte bitirecekleri kadar hazırlayıp verin. Probiyotik desteğini de ihmal etmeyin tabi

Haftada 2-3 kez yumurtayı sade verin diperlerini de haftada 2-3 kez 5-6 saatte bitirecekleri kadar hazırlayıp verin. Probiyotik desteğini de ihmal etmeyin tabi
Önceki çiftleşen kuşlarım bugün yumurtladı ama yine çişini tutuyor dışarı çıkarınca baya bir yapıyor kafeside yuvalığı olarak görüyor kafeside yuvalığı olarak görmemesi için ne yapabiliriz acaba

Son düzenleme:
Onu engelleyemezsiniz yuva yakınlarına dışkılamazlar içgüdüsel olarak.

Geri