Selçuk YÜKSEL
Onursal Üye
13 günü geçmişse siyah görünür normaldir. Ama canlı okduğunu garantilemez tabi.
Geçti evet 13 günü13 günü geçmişse siyah görünür normaldir. Ama canlı okduğunu garantilemez tabi.
https://hizliresim.com/odh2p4s ilk yavru bugün çıktı ama yuva temizliğini nasıl yapicam kaç gün aralıklarla çıkar diğer yavrularda acabaBirşey olmaz ama yakında yumurta gelebilir. Eşi olmasa da yuvalık takılabilir ve yumurtlarsa kuluçka yalmasına izin verilir.
Yedek folluk alacaksınız. Yedekte olan folluk temiz ve hazır olmuş olacak. Ebeveyn kuşlar yuvalıktan çıktığı zaman,eldiven giyip ebeveyn kuşlara çaktırmadan,yumurta ve yavruları yedek folluğa alabilirsiniz, sarsmamaya dikkat edin. Folluk düz olmasın,oyuk olsun yani yumurtaların bir arada durabilmesini sağlar yuvarlak oyuklu olanlar. Çok kirlenirse bu şekilde folluk değişimi yaparsınız. Kirli folluğu da dezenfekte edip temizleyip hazır edersiniz.https://hizliresim.com/odh2p4s ilk yavru bugün çıktı ama yuva temizliğini nasıl yapicam kaç gün aralıklarla çıkar diğer yavrularda acaba
Teşekkür ederim var yedek folluk normalde kafeslerin altinada peçete seriyorum rahatsız etmeden temizliyorum hemen anne kuş için yumurta maması vermemizin zararı olurmu önceden salata yapıyordum içinede yumurta maması katıp veriyordum şimdi sadece yumurta maması veriyorum amaYedek folluk alacaksınız. Yedekte olan folluk temiz ve hazır olmuş olacak. Ebeveyn kuşlar yuvalıktan çıktığı zaman,eldiven giyip ebeveyn kuşlara çaktırmadan,yumurta ve yavruları yedek folluğa alabilirsiniz, sarsmamaya dikkat edin. Folluk düz olmasın,oyuk olsun yani yumurtaların bir arada durabilmesini sağlar yuvarlak oyuklu olanlar. Çok kirlenirse bu şekilde folluk değişimi yaparsınız. Kirli folluğu da dezenfekte edip temizleyip hazır edersiniz.
Kaç gün aralıklarla çıkar diğer yavrularda pekiYedek folluk alacaksınız. Yedekte olan folluk temiz ve hazır olmuş olacak. Ebeveyn kuşlar yuvalıktan çıktığı zaman,eldiven giyip ebeveyn kuşlara çaktırmadan,yumurta ve yavruları yedek folluğa alabilirsiniz, sarsmamaya dikkat edin. Folluk düz olmasın,oyuk olsun yani yumurtaların bir arada durabilmesini sağlar yuvarlak oyuklu olanlar. Çok kirlenirse bu şekilde folluk değişimi yaparsınız. Kirli folluğu da dezenfekte edip temizleyip hazır edersiniz.
Verebilirsiniz mama. Sadece yumurta verebilirsiniz farketmez,kuş nasıl seviyorsa öyle verin. Haftanın her günü değil de birkaç günü yumurta verilebilir.Teşekkür ederim var yedek folluk normalde kafeslerin altinada peçete seriyorum rahatsız etmeden temizliyorum hemen anne kuş için yumurta maması vermemizin zararı olurmu önceden salata yapıyordum içinede yumurta maması katıp veriyordum şimdi sadece yumurta maması veriyorum ama
Verebilirsiniz mama. Sadece yumurta verebilirsiniz farketmez,kuş nasıl seviyorsa öyle verin. Haftanın her günü değil de birkaç günü yumurta verilebilir.
Verebilirsiniz mama. Sadece yumurta verebilirsiniz farketmez,kuş nasıl seviyorsa öyle verin. Haftanın her günü değil de birkaç günü yumurta verilebilir.
Dişi kuş sürekli yatıyor üzerinde ama sıcak yumurtalarYumurtaları ılık suyla 45 dere suyla hafif nemlendirip müdahale etmeyin. Çıkarlar büyük ihtimalle.