oykuyarenc
Yeni Üye
merhaba benim 8,5-9 yaşlarında nöbet geçmişleri olan yaşlı erkek bir muhabbet kuşum var. son zamanlarda peş peşe 2 kere tüy dönemine girdi normalden daha da bitkindi belki yaşı belki de bir sıkıntı vardı. i̇kinci tüyünden sonra toparlandı enerjikleşti ama sonra tekrar durgunlaştı. dışkısının etrafı çok sulu bir hal aldı ve suluğa gitti mi çok uzun süre su içmeye başladı. karaciğer veya böbrek rahatsızlığı olmasından korkuyorum evde nasıl bir yol izlerim onu da bilmiyorum küçük bir şehirde olduğumdan egzotik bir veteriner yok. sadece kanatlılarla ilgilenen bir veterinerim var ama o da çok ince muayene etmiyor üstelik bir kere daha götürürsem tekrar strese girip üçüncü tüy dönemine girer diye tedirginim zaten hayvan yeterince yorgun ama telefon açıp ona da soracağım duruma göre. elimde entrobac, zeolit tozu, bt amin forte, sedochol, gerwit (bunları daha önce kullandım hatta dün falan sedochol verdim üç gün de zeolit tozu verdim mercimek tanesi kadar.) usnegano, moorgold immunbooster ve avidress var (bunları hiç kullanmadım) yorumu olan var mı organ yetmezliği olmasından çok korkuyorum. kuşun ve dışkıların fotoğrafını eklemek istedim ama nasıl ekleneceğini bilmiyorum yardımcı olur musunuz