Muhabbet kuşu da yumurta var mı

Sarar

Yeni Üye
Erkek 14 aydır bizimle yavru iken aldık, dişi ise 4 aydır bizimle, henüz yavru alamadık ama dişide yumurta olduğundan şüpheleniyorum fotoğraflarını atacağım yardımcı olabilir misiniz

Erkek 14 aydır bizimle yavru iken aldık, dişi ise 4 aydır bizimle, henüz yavru alamadık ama dişide yumurta olduğundan şüpheleniyorum fotoğraflarını atacağım yardımcı olabilir misiniz

Kusunuzun dıs görünümüne bakılırsa yumurta yok sanki...Kesin emin olmak için elle bakınız,Yumurta varsa hissedersiniz...

LG-M250 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kuyruğunda düşüklük ve titreme olduğu için şüphelenmiştim bende

Kuyruğunda düşüklük ve titreme olduğu için şüphelenmiştim bende
Kanatları düşmemiş sanki...Görüntüyle sadece tahmin edebiliriz...Elle bakınız.

Kusunuzun dıs görünümüne bakılırsa yumurta yok sanki...Kesin emin olmak için elle bakınız,Yumurta varsa hissedersiniz...

Kontrol ettim elimle ama çok bişey anladığımı söyleyemem, birde bu aralar uçarken zorlanıyor odada 2 tur attıktan sonra sanki uçakta zorlanıyor gibi, yükselemiyor alçaktan uçuyor, 1 2 tur atınca da hiç uçmuyor yürüyor sadece, kafesine koymak için yakalamaya çalışırken farkettim bunu da, kuyruğunda ki düşüklük ve titreme ile birleştirin e yumurta olabilir mi diye düşünmüştüm ama hasta olabilir mi acaba

Kontrol ettim elimle ama çok bişey anladığımı söyleyemem, birde bu aralar uçarken zorlanıyor odada 2 tur attıktan sonra sanki uçakta zorlanıyor gibi, yükselemiyor alçaktan uçuyor, 1 2 tur atınca da hiç uçmuyor yürüyor sadece, kafesine koymak için yakalamaya çalışırken farkettim bunu da, kuyruğunda ki düşüklük ve titreme ile birleştirin e yumurta olabilir mi diye düşünmüştüm ama hasta olabilir mi acaba
Hasta bir kus gibi görünmüyor...Gayet sağlıklı bir kus...Yumurta döneminde Kusların ucus performansı dusuyor...Belkide dediginiz gibi yumurta olabilir...

Dışkısı ne durum da büyük dışkılamaya başladıysa yumurta olma ihtimali çok yüksek

Son fotoğraf da görünüyor az da olsa ama büyük gibi
Yumurtası vardır o zaman çünkü muhabbet kuşları yumurtlama döneminde kuyruk aşağı iner kuyruk üstünde şişlik olur ve dışkı normalden büyük olur. Yakın zamanda yumurtlamaya başlar.

Geri