Kusunuzun dıs görünümüne bakılırsa yumurta yok sanki...Kesin emin olmak için elle bakınız,Yumurta varsa hissedersiniz...
Kanatları düşmemiş sanki...Görüntüyle sadece tahmin edebiliriz...Elle bakınız.Kuyruğunda düşüklük ve titreme olduğu için şüphelenmiştim bende
Kontrol ettim elimle ama çok bişey anladığımı söyleyemem, birde bu aralar uçarken zorlanıyor odada 2 tur attıktan sonra sanki uçakta zorlanıyor gibi, yükselemiyor alçaktan uçuyor, 1 2 tur atınca da hiç uçmuyor yürüyor sadece, kafesine koymak için yakalamaya çalışırken farkettim bunu da, kuyruğunda ki düşüklük ve titreme ile birleştirin e yumurta olabilir mi diye düşünmüştüm ama hasta olabilir mi acabaKusunuzun dıs görünümüne bakılırsa yumurta yok sanki...Kesin emin olmak için elle bakınız,Yumurta varsa hissedersiniz...
LG-M250 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hasta bir kus gibi görünmüyor...Gayet sağlıklı bir kus...Yumurta döneminde Kusların ucus performansı dusuyor...Belkide dediginiz gibi yumurta olabilir...Kontrol ettim elimle ama çok bişey anladığımı söyleyemem, birde bu aralar uçarken zorlanıyor odada 2 tur attıktan sonra sanki uçakta zorlanıyor gibi, yükselemiyor alçaktan uçuyor, 1 2 tur atınca da hiç uçmuyor yürüyor sadece, kafesine koymak için yakalamaya çalışırken farkettim bunu da, kuyruğunda ki düşüklük ve titreme ile birleştirin e yumurta olabilir mi diye düşünmüştüm ama hasta olabilir mi acaba
Yumurtası vardır o zaman çünkü muhabbet kuşları yumurtlama döneminde kuyruk aşağı iner kuyruk üstünde şişlik olur ve dışkı normalden büyük olur. Yakın zamanda yumurtlamaya başlar.Son fotoğraf da görünüyor az da olsa ama büyük gibi