Muhabbet Kuşu Göz Çevresi Tüy Sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mckr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son durum güncellemesi yapayım.

Salı günü(14.gün) ilaçları bıraktım. İshal devam ediyor. İştahı iyi, keyfi iyi.
Ense damlası yaptım dün. İshal de düzelirse toparlamış olacak.

Son durum güncellemesi yapayım.

Salı günü(14.gün) ilaçları bıraktım. İshal devam ediyor. İştahı iyi, keyfi iyi.
Ense damlası yaptım dün. İshal de düzelirse toparlamış olacak.
Son dışkıları görelim ve kuşun güncel video

Son dışkıları görelim ve kuşun güncel video
Kamera yokken konuşup, ötüyor. Video çekerken kameraya kitlendi.

Dışkıdaki su miktarı biraz azaldı sanki.

Ivermectin damla yaptım dün. Kanatlarda titreme var bugün. Belki ondan kaynaklıdır. Takip edeceğim.

Denflor vardı hocam mikostatinle birlikte. 14 günün sonunda onu da bıraktım. Devam etmeli miyim?
Probiyotik kesilmez. Probiyotik düzenli olarak haftalık rutinde kullanılmalı. 1 hafta daha firesiz kullanın. Sonra haftada 2 ye düşürebilirsiniz. Enzim içerikli probiyotik alın. Kanatlı oil prozim plus olabilir. Haftada 2 kere verirsiniz alırsanız.

Bu arada kuşta zayıflama varsa hastalığın devam ettiğini gösterir. Tartı varsa tartın. Yoksa bi tartı alıp sık sık ölçüm yapmanızı öneririm.
Eczaneden de georal alın.

Probiyotik kesilmez. Probiyotik düzenli olarak haftalık rutinde kullanılmalı. 1 hafta daha firesiz kullanın. Sonra haftada 2 ye düşürebilirsiniz. Enzim içerikli probiyotik alın. Kanatlı oil prozim plus olabilir. Haftada 2 kere verirsiniz alırsanız.

Bu arada kuşta zayıflama varsa hastalığın devam ettiğini gösterir. Tartı varsa tartın. Yoksa bi tartı alıp sık sık ölçüm yapmanızı öneririm.
Eczaneden de georal alın.
Tamamdır hocam, probiyotiki bu düzende kullanacağım. İshaldeki su ve mineral kaybına nasıl destek olabilirim sorusu varda kafamda. Bu da yanıtlanmış oldu.

Probiyotik ve georalı aynı suda günde 1 defa değiştirerek kullanmamda sakınca var mı?

Tamamdır hocam, probiyotiki bu düzende kullanacağım. İshaldeki su ve mineral kaybına nasıl destek olabilirim sorusu varda kafamda. Bu da yanıtlanmış oldu.

Probiyotik ve georalı aynı suda günde 1 defa değiştirerek kullanmamda sakınca var mı?
Probiyotik ve georalı aynı suya katıp verebilirsiniz,suluğa hazırlayıp kafese takın.

50 ml içme suyuna mercimek tanesi kadar georal ekleyip karıştırın ve denflor ekleyin biraz da.
3 gün denflor+georal kullanın.
Düzelme olacak mı bakalım..

Son gelişmeleri yazayım. Geçtiğimiz hafta Çarşamba'dan başlayarak Cumartesi dahil probiyotik ve georalı verdim. Pazar itibariyle bunları kestim ve sade su vermeye başladım. İshal bir süre devam etti, son 3 gündür epey azaldı ve dışkı eski durumuna döndü. Henüz yeniden probiyotik vermedim ama haftada 1 2 kez başlayacağım tekrar. Kuşumun keyfi yerinde, ötmeyi kesmişti, tekrar başladı.

@BeautiBird ❤️🔥
@Selçuk YÜKSEL

Hocalarım, karşılıksız yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Sizin destekleriniz sayesinde bu süreci atlattık. Sağolun.

Rica ederim geçmiş olsun. Denfloru en az 15 gün kesintisiz verin haftada 2 kez de diğer probiyotiği ekleyin.

Geri