Son dışkıları görelim ve kuşun güncel videoSon durum güncellemesi yapayım.
Salı günü(14.gün) ilaçları bıraktım. İshal devam ediyor. İştahı iyi, keyfi iyi.
Ense damlası yaptım dün. İshal de düzelirse toparlamış olacak.
Kamera yokken konuşup, ötüyor. Video çekerken kameraya kitlendi.Son dışkıları görelim ve kuşun güncel video
Denflor vardı hocam mikostatinle birlikte. 14 günün sonunda onu da bıraktım. Devam etmeli miyim?Probiyotik kullanıyor muydunuz enzim içerikli?
Probiyotik kesilmez. Probiyotik düzenli olarak haftalık rutinde kullanılmalı. 1 hafta daha firesiz kullanın. Sonra haftada 2 ye düşürebilirsiniz. Enzim içerikli probiyotik alın. Kanatlı oil prozim plus olabilir. Haftada 2 kere verirsiniz alırsanız.Denflor vardı hocam mikostatinle birlikte. 14 günün sonunda onu da bıraktım. Devam etmeli miyim?
Tamamdır hocam, probiyotiki bu düzende kullanacağım. İshaldeki su ve mineral kaybına nasıl destek olabilirim sorusu varda kafamda. Bu da yanıtlanmış oldu.Probiyotik kesilmez. Probiyotik düzenli olarak haftalık rutinde kullanılmalı. 1 hafta daha firesiz kullanın. Sonra haftada 2 ye düşürebilirsiniz. Enzim içerikli probiyotik alın. Kanatlı oil prozim plus olabilir. Haftada 2 kere verirsiniz alırsanız.
Bu arada kuşta zayıflama varsa hastalığın devam ettiğini gösterir. Tartı varsa tartın. Yoksa bi tartı alıp sık sık ölçüm yapmanızı öneririm.
Eczaneden de georal alın.
Probiyotik ve georalı aynı suya katıp verebilirsiniz,suluğa hazırlayıp kafese takın.Tamamdır hocam, probiyotiki bu düzende kullanacağım. İshaldeki su ve mineral kaybına nasıl destek olabilirim sorusu varda kafamda. Bu da yanıtlanmış oldu.
Probiyotik ve georalı aynı suda günde 1 defa değiştirerek kullanmamda sakınca var mı?