Muhabbet Kuşu Halsizlik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sedefzm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sedefzm

Yeni Üye
İyi akşamlar, size bir konuda danışacağım yardım ederseniz çok sevinirim. Yengemin kuşu Cafer çok konuşan, oyuncu uçan bir kuştu. Son zamanlar biraz halsiz, konuşmuyor, ötmüyor keyfi yok oyun da oynamıyor onu öyle görmek hepimizi üzüyor. Aşağıya videosunu ekleyeceğim. Yardımcı olursanız onun için neler yapabiliriz çok seviriz.
https://streamable.com/g71eye

Dışkı resmi de paylaşsaydınız keşke. Sormakta geç kalmışsınız dolayısıyla hızlı davranmak gerek.

Hocam yarını bekleyecek vakti yok kuşun. Keşke eski halini çekip atsaydınız kirli görünmesi normal ve sorun değil.

https://pin.it/1mU8PkyZc
Ekledim hocam kusura bakmayın.Orda yaşamıyorum. Bu sabah haşlanmış yumurta ve marul verdim keyfi daha iyi gibiydi az konuştu. Başında ve gagasının altında tüy kapsülleri var ondan kaynaklı olabilir mi ?

Hızlı resim.comdan atar mısınız üyelik istiyor bu site

Hay allah, Hızlı resim de açılmadı. Zaman kaybetmemek adına eczaneden mikostatin ve bactrim ( reçeteli satılır ) veya veterinerden enroflaksasin etken maddeli herhangi bir oral kullanıma uygun ilaç alıp başlayın.

Karaciğer sorunu olabilir, dışkı normal değil. Kuşun bugün yaptığı son dışkıları paylaşın flaşsız net olsun ve yakından çekin fotosunu.
Ve kuşun yeni videosunu video sesi açık olacak şekilde tekrar paylaşın. Hassas terazi varsa kuşu da bi tartın. İştah durumu şu an ne?

Video için : streamable.com veya youtube
Foto : hızlı resim com

Karaciğer sorunu olabilir, dışkı normal değil. Kuşun bugün yaptığı son dışkıları paylaşın flaşsız net olsun ve yakından çekin fotosunu.
Ve kuşun yeni videosunu video sesi açık olacak şekilde tekrar paylaşın. Hassas terazi varsa kuşu da bi tartın. İştah durumu şu an ne?

Video için : streamable.com veya youtube
Foto : hızlı resim com
Daha iyi çok şükür ona yeni kafes aldım iştahı iyi oyuncaklarıyla biraz oynuyor. Daha çok konuşmaya başladı.

Anormal durum görmedim.

Probiyotik, karaciğer koruyucu,mineral ve vitamin takviyesi alın ve şu yazıyı okuyun,düzenli olarak kullanın yazıda yazılan gibi ⬇️

Anormal durum görmedim.

Probiyotik, karaciğer koruyucu,mineral ve vitamin takviyesi alın ve şu yazıyı okuyun,düzenli olarak kullanın yazıda yazılan gibi ⬇️

Çok teşekkürler ☺️

Geri