Birlikte aynı odada yaşarlar ama bence aynı kafeste yasamazlar
Fare ya ıyyy tavşan al bari
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birlikte yaşar mı besleyen varmı aranızda
ben hamster almisdim aldigimdan 1 hafta sonra vefat ettiama cok saglikliydi niye oldu bilemiyorm ve cok kotu kokuyordu
![]()
Biliyorum, şakasına demiştim. Fare işte FAREFare değil hamstır![]()
Biliyorum, şakasına demiştim. Fare işte FARE
Mesela hamster karanlıkta hareket etse bir tuhaf olurum, ama tavşan olsa gider severim.Dışardakı laam faresi ile benim minnoş hamstırım bir mi allah aşkına![]()
Petshoplara pek güven olmuyor veterinere keşke götürseydin.
Mesela hamster karanlıkta hareket etse bir tuhaf olurum, ama tavşan olsa gider severim.
ne biliyim zaten aldigimada pisman oldum cok agir kokusu vardi![]()
Bence bir kemirgen besleyecegim diyorsaniz, tercihinizi hollanda loplarindan yana kullanin. Ben besledim. Normal tavsanlara gore daha sevimliler, dusuk kulaklilar. Bakimi cok zor degil ama genis bir kafes gerekiyor. Koku sorunu duzenli temizlik ve bakimla diger tavsanlara gore daha az, tuvalet egitimi verildiginde kafesinin sadece bir kosesine diskisini yapiyor. Normal tavsanlara gore daha cok evcillestirilebiliyorsunuz. Size alistiginda parka cikarip gezdirebilirsiniz. Ben gezdirdigimde insanlar kediye kopege hatta kuzuya bile benzetiyor ne oldugunu cozemiyordu.Tek eksi yonu var, biraz fazla buyuyorlar. Kisa tuylu bir kedinin boyuna ulasabiliyorlar. Ama kesinlikle bakimi coook keyifli canlilar.
Bu internetten buldugum bir gorseldi:
![]()
Bu da kendi tavsanimin gorseli:
![]()
Ben alali cok oluyor o zaman cok yaygin degildi her petshopta bulunmuyordu ama artik avmdeki petshoplarda goruyorum kolaylikla bulabilirsiniz diye dusunuyorum. Tam hatirlamiyorum ama benim aldigimda fiyati 150 tl civariydi.
Teşşekürler