Poposuna dışkı yapışmıyorsa ya da ıkınmıyorsa kabız değildir. Yapmıyorsa boşa tüylerini yağa bulama yazık. Bunları yapıyorsa da parmağını zeytinyağına batırıp poposundaki deliğin çevresine ve yakın çevredeki tüylere(yapışmaması için) bastırmadan (buraya dikkat sadece parmağını gezdirmen bile yeterli) masaj yaparak sür direk çıkarıyor zaten rahatça. Çok fazla sürmeyeceksin zeytinyağını ona dikkat et.kuşum kabız mı tam bilmiyorum zeytin yağı önerenler var eğer kabız değilse zeytin yağının bi zararı olur mu
Poposuna dışkı yapışıyor ama sürekli değil kabarik ve durgun ve zeytin yağı damlatın diyorlar ağzına birde nefes alış verişi farklı ses çıkıyorPoposuna dışkı yapışmıyorsa ya da ıkınmıyorsa kabız değildir. Yapmıyorsa boşa tüylerini yağa bulama yazık. Bunları yapıyorsa da parmağını zeytinyağına batırıp poposundaki deliğin çevresine ve yakın çevredeki tüylere(yapışmaması için) bastırmadan (buraya dikkat sadece parmağını gezdirmen bile yeterli) masaj yaparak sür direk çıkarıyor zaten rahatça. Çok fazla sürmeyeceksin zeytinyağını ona dikkat et.
O zaman dışkı fotoğrafı atın buraya yardımcı olur bilenler. Dışkıyı görmeden bir şey diyemezler. Benim pek bilgim yok hastalıklar konusunda o yüzden bir şey demeyim sadece masaj basitti o yüzden onu söyledimPoposuna dışkı yapışıyor ama sürekli değil kabarik ve durgun ve zeytin yağı damlatın diyorlar ağzına birde nefes alış verişi farklı ses çıkıyor
Ekleyim eve gidince duruşu böyle kuşunO zaman dışkı fotoğrafı atın buraya yardımcı olur bilenler. Dışkıyı görmeden bir şey diyemezler. Benim pek bilgim yok hastalıklar konusunda o yüzden bir şey demeyim sadece masaj basitti o yüzden onu söyledimsiz fotoğraf ekleyin bakan olur mutlaka
Kabarık duruyorEkleyim eve gidince duruşu böyle kuşun
Dışkısını aticam da erkekle beraber duruyor hangisi onun bilmiyorumKabarık duruyorinşallah çok önemli bir rahatsızlığı yoktur. Dediğim gibi dışkısına göre yorum yaparlar.
Kuşunuzu hmn ayırın hastalık diğer kuşa da bulaşmasın hem ayırırsanız dışkısını da atabilmiş olursunuzDışkısını aticam da erkekle beraber duruyor hangisi onun bilmiyorum