Muhabbet kusu kafesi kemiriyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ares1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ares1

Yeni Üye
Arkadaslar muhabbet kusum kafesinde mineral blok ve kalamar kemiği olmasına ragmen kafesin tellerini kemiriyor kafesi bi arkadasımdan aldım boya mı pirinç kaplamamı oldugunu nasıl anlarım ve kusuma zarar verirse nasıl anlarım

stresten yapıyor olabilir mi? ya da sıkıldığından dolayı kemiriyordur belki. ama kemirmesi çok tehlikeli. yeni kafes alma imkanınız varsa alın.

stresten yapıyor olabilir mi? ya da sıkıldığından dolayı kemiriyordur belki. ama kemirmesi çok tehlikeli. yeni kafes alma imkanınız varsa alın.
stresten değil aldığım yerde kafeste bakılmıyordu ve kafeste vakit gecirmeye alıskın değil çıkmak istiyor bende bi düzene sokmak için sabah 9 dan 3 er saatte bir dışarıya cıkartıyorum

stresten değil aldığım yerde kafeste bakılmıyordu ve kafeste vakit gecirmeye alıskın değil çıkmak istiyor bende bi düzene sokmak için sabah 9 dan 3 er saatte bir dışarıya cıkartıyorum
ve kafeste kaldıgı sürece de böyle yapıyor

anladım yeni kafese geçinceye kadar gözlemleyin kemirmesin.

Geri