Taha Şenkal
Meraklı Üye
Kuşum kafeste parmağımda avucumda yem yiyor kaçmıyor dışarı elimde tutarak mı çıkarmalıyım yoksa kafesi açık mı bırakmalıyım ?
Oda da çok eşya yok hatta boş denebilir koncak yerleri var ama duvara çarpar diye korkuyorumKafes kapısı açık kalsın. Parmağınızdayken çıkarmayı deneyebilirsiniz. O şekilde çıkmıyorsa kapı açıkken kendiliğinden çıkar.
Bu zamana kadar hiç uçmadı mı? Uçmaması kuş için iyi değil, doğasına ve yapısına aykırı. Dışarı çıksın uçsun.Oda da çok eşya yok hatta boş denebilir koncak yerleri var ama duvara çarpar diye korkuyorum
Kuşu alalı 2 hafta oldu 2 hafta 2 gün fln işte elime iyice alışmasını bekledim bugün salmayı planlıyorum..Bu zamana kadar hiç uçmadı mı? Uçmaması kuş için iyi değil, doğasına ve yapısına aykırı. Dışarı çıksın uçsun.
Teşekkür ederimBen 4 gün sonra saldım çarpmadı bir yere en kötü kafes üstüne konuyorlar![]()
Saldıktan sonra nasıl almayılım geri elime yem koyarak mı yoksa tutarak mı ?Ben 4 gün sonra saldım çarpmadı bir yere en kötü kafes üstüne konuyorlar![]()
Teşekkürler ^^ Umarım bişey olmazElinizden yem yiyorsa yem vererekte koyabilirsiniz
Kuşu alalı 2 hafta oldu 2 hafta 2 gün fln işte elime iyice alışmasını bekledim bugün salmayı planlıyorum..