blackescape
Yeni Üye
Fotoğrafta tüy tüpçüklerini göremedim şu an için tüyde değil gibi görünüyor. Kuşların tüy düzeltme hareketini yapması oldukça normaldir fakat anormal bir şekilde hiç durmadan sürekli yapıyorsa dış parazit (bit) olabilir. Bunu anlamak için kuşun kafesinin altına beyaz bir kağıt serin ve ara ara gözlemleyin eğer parazit varsa kuşunuz onları öldürüp kafesin altına atacaktır küçük siyah şeyler görüyorsanız kaliteli bir dış parazit spreyi temin edip kuşunuza uygulayabilirsiniz. Ayrıca kuşunuzu haftada 1 veya 2 defa ılık suyla banyo yaptırın.
Fotoğrafta tüy tüpçüklerini göremedim şu an için tüyde değil gibi görünüyor. Kuşların tüy düzeltme hareketini yapması oldukça normaldir fakat anormal bir şekilde hiç durmadan sürekli yapıyorsa dış parazit (bit) olabilir. Bunu anlamak için kuşun kafesinin altına beyaz bir kağıt serin ve ara ara gözlemleyin eğer parazit varsa kuşunuz onları öldürüp kafesin altına atacaktır küçük siyah şeyler görüyorsanız kaliteli bir dış parazit spreyi temin edip kuşunuza uygulayabilirsiniz. Ayrıca kuşunuzu haftada 1 veya 2 defa ılık suyla banyo yaptırın.
severken tüy tüpçüğünü görmüştüm benCeresinin üzerinde ve yanaklarinda tüy tüpçükleri var fotoğraf biraz uzak olduğu için pek belli olmamış yeni fotiğraflar ekliyorumFotoğrafta tüy tüpçüklerini göremedim şu an için tüyde değil gibi görünüyor. Kuşların tüy düzeltme hareketini yapması oldukça normaldir fakat anormal bir şekilde hiç durmadan sürekli yapıyorsa dış parazit (bit) olabilir. Bunu anlamak için kuşun kafesinin altına beyaz bir kağıt serin ve ara ara gözlemleyin eğer parazit varsa kuşunuz onları öldürüp kafesin altına atacaktır küçük siyah şeyler görüyorsanız kaliteli bir dış parazit spreyi temin edip kuşunuza uygulayabilirsiniz. Ayrıca kuşunuzu haftada 1 veya 2 defa ılık suyla banyo yaptırın.

Yemine yulaf koymadım fıs fıs kullanmıyorun 2 3 günde bir kaba su dolduruyorum kendisi içine girip yıkanıyorDediğine göre bu kuş 3 aylık nasıl tüye girer yulaf varsa yemlerinde fazla vermişsin azalt birde kuşu hergün öğlen 2 de hava sıcak iken fısfıs ile banyo yaptır serinler b vitamini varsa suyuna koy
fazla tüpcük yok az var yeni yeni çıkıyorlar galibaDediğine göre bu kuş 3 aylık nasıl tüye girer yulaf varsa yemlerinde fazla vermişsin azalt birde kuşu hergün öğlen 2 de hava sıcak iken fısfıs ile banyo yaptır serinler b vitamini varsa suyuna koy
Garip neden tutar girmiş 3 aylık neyse b vitamini varsa koyun yoksa sıkıntı olmaz çıkar illa sanırım çıkışında zaten tüpler az ya da dah önce doğduğunda çıkmayan tüyleri çıkıyor sıkıntı olmaz 2 haftaya çıkarfazla tüpcük yok az var yeni yeni çıkıyorlar galiba