Kuşunuza da maşallah çok güzelMerhabalar muhabbet kusumun kanat tuyleri kisa ucamiyor ne yapmaliyim. Ekli dosyayı görüntüle 60769
Ekli dosyayı görüntüle 60770
en kisa zamanda alacagim nasil kullanildigi hakkinda bilgi verirseniz cok sevinirim.Merhaba kuyruğunun ve kanatlarının (kuyruğuda oldukça kısa oda uzamalı) hızlı uzaması için BT AMİN Forte Kullanabilirsiniz, etkili bir B vitamini forumdaki bilgili kişiler önermişti bana da ve bende kullandım benimde kuşumun kuyruğu ve kanatları kısaydı uçarken zorluk çekiyordu dediğim gibi kullandım b vitaminini ve etkisini gördüm oldukça uzadı ve şu an rahatlıkla uçuyor. Alıp(bölünmüş olanlar oldukça ucuz) kullanmayı düşünürseniz kullanım şekli içinde yardımcı olurum kullanım şeklini de bilgili bir forum üyesinden almıştım. Geri cevabınızı bekliyorum.
ayrıca 2 haftada bir verilmeli b vitaminien kisa zamanda alacagim nasil kullanildigi hakkinda bilgi verirseniz cok sevinirim.
yanlis anlamadıysam 2 haftada 1 kere suluga vitamin damlatacagim ve en fazla 7 saat kalacak sulukta. Kusumun cok fazla su ictigini gormedim. Bundan dolayi vitaminli suyu vermeden susamasi icin aksamdan sulugunu cikarip sabah vitaminli sulugu koymayi deniyecegim. Yardiminiz icin tesekkurler.ayrıca 2 haftada bir verilmeli b vitamini