Şuan yumurtası varmı? Dışkı fotoğrafı at.@Recai kusumun kuyruk kismi diskisin yaptigi yerin ustu sis yeni dogum yapti 2 hafta olmustur yumurtlarken diskisi buyumustu yine buyudu
Yavru alamayacağınızı söylemiştik birçok kez. Kuş normal bir kuş gibi kulukçaya yatmaz, yatamaz. Yumurta yemeyi alışkanlık yapmış.mavi olan disi erkek olan sari disi kusum yumurtalamayi birakali 2 hafta olfu malesef elimizde yavru yok tum yumurtalari yedi simdi tekrar diskisi buydu kuyruk assagi yukari sallaniyor artik kuluckayi kaldirdim kulucka yerine su koydum kuluckaya kacma yeri olarak kabul etti elimi iceri sokuyorum oraya kaciyor mesela elime alicam bir hastalik varmi diye kuluclaya kaciyor bemde bundan dolayi yumurtlamasi bitince kuluckayi kaldirdim
Dışkıları iyi görünmüyor. Ama daha iyi anlamamız için, tuvalet kağıdına yapılmış dışkı fotoğrafı at. Dişinin yanında erkek yok, kızgınlık yumurtası atmış, sen bu kuşa elma ver ve de banyo yaptır mutlaka, kızgınlığını alsın.@Recai diskilar boyle diger fotograflar geliyor detayli yazicam
İşaretlediğin yerdeki çizgi normal..kusumu elime oldum orada bir tuy dokulmesi var yani orayi elime yana atinca derisi gozukuyor öbur sari kusumunda orasi ni actik elimle onunki sert orasi biryardimci olurmusun @Recai
Burdaki fotoğraftaki arkadaki kuş dişiye benziyor, cere fotoğraflarını at.mavi olan disi erkek olan sari disi kusum yumurtalamayi birakali 2 hafta olfu malesef elimizde yavru yok tum yumurtalari yedi simdi tekrar diskisi buydu kuyruk assagi yukari sallaniyor artik kuluckayi kaldirdim kulucka yerine su koydum kuluckaya kacma yeri olarak kabul etti elimi iceri sokuyorum oraya kaciyor mesela elime alicam bir hastalik varmi diye kuluclaya kaciyor bemde bundan dolayi yumurtlamasi bitince kuluckayi kaldirdim