Muhabbet kuşu kursak mantarı

Bende saygı duyuyorum. Kendi tercihleri. Ama ikisi de birbirini dişi sanıyor yazık 😂 bırakın öyle bilsinler sorun yok 😂
Ya hahaha kafes içinde öyle kafes dışında da elimi eş sanıyorlar birde kavga ediyorlar iki elim var ama hala tek el için kavga ediyorlar 🤣

Her türde erkek erkektir 😂
Kesinlikle 🤣 hocam bu arada mavi kuş tüy değişimine girdi baya kuyruk tüylerini falan döktü bir kaç gündür dışkısı hafif suluydu bugün biraz daha kötü olmuş ama enerjisi keyfi yerinde tüy değişimde bir normal mi bu durum
Dışkısı böyle sulu olanlar mavinin
Video

Kesinlikle 🤣 hocam bu arada mavi kuş tüy değişimine girdi baya kuyruk tüylerini falan döktü bir kaç gündür dışkısı hafif suluydu bugün biraz daha kötü olmuş ama enerjisi keyfi yerinde tüy değişimde bir normal mi bu durum
Dışkısı böyle sulu olanlar mavinin
Video
Problen yok tüy değişim evresinde dışkıların değişken olması normal birkaç güne dışkılar toparlar büyük ihtimalle. B kpmpleks sıklığını arttırın ( bt amin forte mesela ) haftada 3 verebilirsiniz. 50 ml suya 10 damla şeklinde. Ayrıca denflorla destekleyin her gün.

Problen yok tüy değişim evresinde dışkıların değişken olması normal birkaç güne dışkılar toparlar büyük ihtimalle. B kpmpleks sıklığını arttırın ( bt amin forte mesela ) haftada 3 verebilirsiniz. 50 ml suya 10 damla şeklinde. Ayrıca denflorla destekleyin her gün.
Tamamdır hocam teşekkür ederiz 🥰

Hocam hala mavi kuşun dışkısı bir tuhaf arada düzeliyor arada sulu ama kıvamlı arada tamamen sulu geçen hafta iki kere entrobac koydum suya bir günde vitamin koydum.Tüy dökmesi durdu galiba yenileri çıkıyor sanırım bu süreç ne kadar sürüyor dışkı değişimi normal mi
Mavi kuş dışkı
Mavi kuş başka dışkı aynı gün

Videosu

Hocam evde buldum ilaç dolabında denflor varmış başlayayım mi bugün entrobac vermiştim şuan suda entrobac var.Birde bunu ne ölçüde vermem gerekir toz halinde bir ilaç 10 küçük paketlerde bizdeki uygun mudur

Denflor başladınız mı ?
Şuan dışkı böyle hocam arada normal oluyor ama arada böyle oluyor gün içinde bazen dışkı çok minik nerdeyse sadece su gibide oluyor acaba çok mu su içiyor anlamadım
Mavi kuş dışkı

Hocam evde buldum ilaç dolabında denflor varmış başlayayım mi bugün entrobac vermiştim şuan suda entrobac var.Birde bunu ne ölçüde vermem gerekir toz halinde bir ilaç 10 küçük paketlerde bizdeki uygun mudur
Karaciğer problemi devam ediyor.

Denflor Uygundur kullanın. Çeyrek suluğa 1 saşenin 1/4'ünü katarak her gün verin 15 gün kadar. Diğer takviye rutinlerine de denflora ek olarka devam edin. Neler veriyorsunuz şuanda ?

Denflor Uygundur kullanın. Çeyrek suluğa 1 saşenin 1/4'ünü katarak her gün verin 15 gün kadar. Diğer takviye rutinlerine de denflora ek olarka devam edin. Neler veriyorsunuz şuanda ?
Hocam sanırım diğer konuyla karıştı bize karaciğer problemi var dememiştiniz ama biz yinede denflor kullanalım mi

Benim sarı kuş ve mavi kuş Eylül ayının başında kursak mantarı olmuşlardı triflucan kullandık 14 gün duzelmislerdi bir sorunları yoktu bir haftadir mavi kuş tüy değişiminde kanat kuyruk büyük tüyleri bile döküldü 1 haftadır da dışkı ara ara düzgün ama ara ara sulu resimlerdeki gibi hafta 2 kes entrobac 2 kes forminal veriyorum( b vitamini ve aminoasitli bir takviye) bu şekilde keyfi yerinde tüy dökümü baya azaldı yemesi içmesi güzel

Şimdi şöyle bir dışkı yapmış kırmızılık var hafif kan mi anlamadım mavi kuşun yine diski sulu olanlar mavi kuşun düzgün olanların çoğu sarı kusun

Son düzenleme:
Bu kuşta karaciğer problemi var. Daha önce de söylemiş olmalıyım diye düşünmüştüm. Karaciğer hastalığı dışkısı enfeksiyon dışkısına çok benzediği için karıştırılıyor. Ama sizin kuşta en iyi ihtimalle karaciğer yorgunluğu var maalesef. Carnisspeed, sedochol, powerchol, glisin ve prozim plus ile desteklenmeli. Denflora da devam edilmeli evet.

Bu kuşta karaciğer problemi var. Daha önce de söylemiş olmalıyım diye düşünmüştüm. Karaciğer hastalığı dışkısı enfeksiyon dışkısına çok benzediği için karıştırılıyor. Ama sizin kuşta en iyi ihtimalle karaciğer yorgunluğu var maalesef. Carnisspeed, sedochol, powerchol, glisin ve prozim plus ile desteklenmeli. Denflora da devam edilmeli evet.
Yok hocam en son şöyle demiştiniz geçen perşembe."Problen yok tüy değişim evresinde dışkıların değişken olması normal birkaç güne dışkılar toparlar büyük ihtimalle. B kpmpleks sıklığını arttırın ( bt amin forte mesela ) haftada 3 verebilirsiniz. 50 ml suya 10 damla şeklinde. Ayrıca denflorla destekleyin her gün". Karaciğer problemini yeni dediniz tüh ya hiç bir ilaç yok şuan elimde sadece denflor var bu arada ekstra bilgi vereyim trifulcan tedavisi 20 Eylül'de bitti yani 1 aydan fazladır böyle bir sorun yaşamadık kursak mantarıda iyilesmisti. geçen hafta tüye girince oldu dışkısı böyle. Saydığınız bütün ilaçları alacak miyim hangilerini alayım şuan bütçem pek yok bu ay hangisini alayım ilk

Yok hocam en son şöyle demiştiniz geçen perşembe."Problen yok tüy değişim evresinde dışkıların değişken olması normal birkaç güne dışkılar toparlar büyük ihtimalle. B kpmpleks sıklığını arttırın ( bt amin forte mesela ) haftada 3 verebilirsiniz. 50 ml suya 10 damla şeklinde. Ayrıca denflorla destekleyin her gün". Karaciğer problemini yeni dediniz tüh ya hiç bir ilaç yok şuan elimde sadece denflor var bu arada ekstra bilgi vereyim trifulcan tedavisi 20 Eylül'de bitti yani 1 aydan fazladır böyle bir sorun yaşamadık kursak mantarıda iyilesmisti. geçen hafta tüye girince oldu dışkısı böyle. Saydığınız bütün ilaçları alacak miyim hangilerini alayım şuan bütçem pek yok bu ay hangisini alayım ilk
Eğer tüye girdikten sonra değiştiyse dışkılar o zaman biraz gözlemleyelim belkide tüye girmesindendir. Her detay aklımda kalmıyor tüye girdiği detayı gözümden kaçmış. Biraz bekleyip görelim 15 gün kadar.

Geri