Muhabbet kuşu kursak mantarı

Besleme şuan şart değil. Siz ilaç başlayın. Sabah ve akşam 1'er damla verin. 2 gün sonra normal yem yer zaten. Şimdi bile azar azar da olsa yer.
Tamamdır hocam bugün 3.gun triflucan 11.50 de bir damla vericem.yarin o zaman günde 2 defa vereyim ben bilmediğim için 3 gündür günde 1 veriyordum🙏🏼

Sabah ve akşam 1'er damla. En etkili yoldur. Ağza damlatmak veya yutturmak zorsa söyleyin suya katarak devam edelim. Her kullanıö öncesi ilaç şişesini çalkalayın ama.

Sabah ve akşam 1'er damla. En etkili yoldur. Ağza damlatmak veya yutturmak zorsa söyleyin suya katarak devam edelim. Her kullanıö öncesi ilaç şişesini çalkalayın ama.
Yok hocam suya katınca içmiyor ve zor biraz ama başarabiliryorum ağzına damlatmayi ilacı.agzina damlatinca ilk damladan itibaren çok güzel gelişme gösterdi zaten maşallah

Tamam o şekilde devam ağza damlatmak daha etkili zaten.

Tamamdır sabah güncel dışkı ve videolarını atarım iki kusunda biri kursak mantarı değil ama

Bu dışkı sarı kursak mantarı olan triflucan kullandığım kuşun

Bu da sarı kuşun videosu

Bu da mavi kuş aslında hasta değildi yani henüz kursak mantarı belirtisi görmedim ama dışkısı biraz farklı sanki

Bu da videosu genelde ötüyor falan ama bazen böylede yapıyor tam o anını çektim

Mavi kuşa da triflucan başlayın. 5 gün sonra tekrar dışkı paylaşın.

Birde mavi kuşun poposuna dışkı yapışıyor öyle ishal gibi batık olmuyor böyle Gölcük şeklinde

Birde mavi kuşun poposuna dışkı yapışıyor öyle ishal gibi batık olmuyor böyle Gölcük şeklinde
Onda da hastalık başlamış. Dedim zaten ona da triflucan başlayın.

Mavi kuşa da triflucan başlayın. 5 gün sonra tekrar dışkı paylaşın.
Tamam hocam ikisinin kafesini ayirmistim ama öncesinde bulaşmış olabilir mi yani suanlik kusma hareketi hiç görmedim ama dışkı biraz bozuk bazen hafif sulu bazen katı ama şekli diğeri gibi düzgün degil

Tamam işte mantarlar ilaç etki ettikçe etrafa toksin yararlar ve kuşun midesi bulanır. Normal bir süreç siz ilaca devam edin akşam da bir damla verin.

Tamam işte mantarlar ilaç etki ettikçe etrafa toksin yararlar ve kuşun midesi bulanır. Normal bir süreç siz ilaca devam edin akşam da bir damla verin.
Tamamdır hocam çok sağolun bir iki tane yemde kustu sarı kuşa ilacı ilk verdiğimde oda böyle yapmıştı zaten demekki etkiye ettiği için sağolun sizlerden çok şey öğreniyoruz 🙏🏼

Sari kus baya toparlamisti zaten sabahki videoda baya konuşuyordu ilaç sonrasi çok hirpalandi şimdi acaba ona günde bir doz yeterli mi yoksa ikinciyi vereyim mi akşama ve saat kaçta vereyim eğer vermem gerekiyorsa

Tamamdır hocam çok sağolun bir iki tane yemde kustu sarı kuşa ilacı ilk verdiğimde oda böyle yapmıştı zaten demekki etkiye ettiği için sağolun sizlerden çok şey öğreniyoruz 🙏🏼
Mantar kusturur zaten. İlaç da mantarı yakalar ve temizler vücudu. Mantarın ürettiği toksin de kusarak dışarı atılır vücuttan. Normal yani.

Sari kus baya toparlamisti zaten sabahki videoda baya konuşuyordu ilaç sonrasi çok hirpalandi şimdi acaba ona günde bir doz yeterli mi yoksa ikinciyi vereyim mi akşama ve saat kaçta vereyim eğer vermem gerekiyorsa
Sabah akşam her ikisine de verin günde 2 damla. Aynı şeyleri yazdırmayın bizlere lütfen. 1 damla kullanın desek başında derdik zaten.
Tedavi günde 2 damla(sabah 1 akşam 1 damla) toplam 14 gün.

Geri