Morganella
Yeni Üye
Merhabalar. M.kuşumda bir kac sene evvel ishal ve kusma sorunu cikmisti bunu tavsiye uzerine mikostatin ilaci ile tedavi etmistim. Yilda bir kez tekrarlanan bu hastaligi her seferinde 1 haftalik mikostatin kullanimi ile tedavi ediyordum. Yine ayni sekilde hastalik nuksetti gezmedigim veteriner kalmadi denemedigim yöntem kalmadi mikostatin disinda kuş iyileşmiyor. Fakat bu sefer verdigimde iyi 1 hafta sonra kuş yine aynı oluyor. Istahsizlik ishal ve kusma meydana geliyor kuşta. Ozellikle sıvı kusma ve istahsizlik en onemli belirtiler. Simdi ilaci versem yine iyi olacak fakat bu durum can sıkıcı hal almaya başladi. Bir turlu anlamadigim hastaligi gecmiyor. Daha önce dışkısini labarotuvarda inceletmiştim bisey cikmamisti. Yani arkadaslar bu durumda bana bir oneri sunabilirmisiniz. Şuan kuş gündüz vakti uyuyor halsiz bitkin yem yememiş dünden beri. Biraz elma ve yumurta yedirdim. Yemide yeniledim sifir yem. Duzenli olarak probiyotik kuş kumu ve b vitamini veriyorum. Cok caresizim kuş 4 yaşına yakin her sene bu hastalikla ugrasiyorum. Yardim ederseniz cok sevinirim.