Çok sağolun hocam.Demekki sorun bakteriyel enfeksiyon kaynaklı değil. Siz yarın 4 saat susuz bıraktıktan sonra çeyrek suluğa 1 damla iyot katarak verin akşam 22-23 gibi gelişmeleri yazın.
Çok sağolun hocam.Demekki sorun bakteriyel enfeksiyon kaynaklı değil. Siz yarın 4 saat susuz bıraktıktan sonra çeyrek suluğa 1 damla iyot katarak verin akşam 22-23 gibi gelişmeleri yazın.
Selçuk bey merhaba. Söylediğiniz gibi uyguladım.Tüy de döküyor. Ondan biraz neşesiz. Bu arada çok ilaç aldı. Ama en iyi gelen sayenizde Mikostatin oldu. Ara ara 3 kez İyot kullandık , yine sayenizde, iyot göğsündeki pıt pıt sesi kesti. Maşallah bugün sesi daha net.Fakat ara ara korkup, heyecanlanınca ıh ıh ses çıkartıyor. Dışkı gün içinde çok dengesiz ,bir normal ,bir sulu. Çok ilaç aldığı ve tüy döktüğü için birkaç gün vitamin, probiyotik verip duruma göre tekrar iyot versem sakıncalı olurmu?Demekki sorun bakteriyel enfeksiyon kaynaklı değil. Siz yarın 4 saat susuz bıraktıktan sonra çeyrek suluğa 1 damla iyot katarak verin akşam 22-23 gibi gelişmeleri yazın.
Hocam sizden önce çok ilaç kullandık. 3 ayı geçti ,farklı farklı ilaçlar. Ben onu demek istedim. Şimdi sayenizde maşallah. Dün iyot verdim. Bugün de vereyim mi ? İyotu ne kadar zaman kullanmam gerekli?İyot ilaç değil ki.. İz element yani mineraldir. Basitçe mineral takviyesi yaptınız. Neden ilaçtan bu kadar korkulur anlamıyorum. Eğer gerekliyse ilaç tam doz ve tam süresince mutlaka uygulanmalıdır. Eğer doğru olsa haftada 1 mikostatin verin derdim. Korkmayın iyileşsin ondan sonra florasını da toparlarız probiyotiklerle.
Çok teşekkür ederim hocam. Sizi yordum. Emeğinize, yüreğinize sağlık.Birkaç gün iyot vermeyin. Haftada 2 olacak şekilde ilerleyelim bir süre. Sonra haftafa 1'e düşeriz. Ama artık tam suluğa 1 damla dozunda kullanın.
Tabi ki çok faydanız oldu. Sadece video,resim ve yazdığım sorunlarımıza zaman ayırıp çözüm buldunuz. Şuan maşallah günlerdir duymadığım konuşma sesini duyuyorum. Sesi normale yakın. O kötü ıh ıh ses artacak diye korktum. Panik oldum ama bu kötü sesler bugün daha azdı. Tüy döktüğü için tam diyemem ama eski gunlere göre çok fark var. Söylediğiniz şekilde iyotu kullanıcamRica ederim ne demek faydam olmuşsa ne mutlu. Kuştaki gelişmeleri yazar mısınız hatta bir videosunu da paylaşın
Bir canı huzıra kavuşturmak bana da huzur veriyor. Sizin adınıza çok sevindim. Haftafa bir iyot takviyesine devam eserseniz sorunun tekrarlayacağını sanmıyorum. Geçmiş olsun.Tabi ki çok faydanız oldu. Sadece video,resim ve yazdığım sorunlarımıza zaman ayırıp çözüm buldunuz. Şuan maşallah günlerdir duymadığım konuşma sesini duyuyorum. Sesi normale yakın. O kötü ıh ıh ses artacak diye korktum. Panik oldum ama bu kötü sesler bugün daha azdı. Tüy döktüğü için tam diyemem ama eski gunlere göre çok fark var. Söylediğiniz şekilde iyotu kullanıcam
Selçuk bey yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim.
Size, herkese ve minik dostlarımıza sağlıklı,mutlu günler dilerim