Veysel Doğan
Yeni Üye
Merhaba Muhabbet kuşu Süt mısır yer mi ? yediren var mı ? zararı olur mu ?
mısırı çoğu insanın midesi öğütemiyor , kuşların midesi nasıl öğütsün ?Merhaba Muhabbet kuşu Süt mısır yer mi ? yediren var mı ? zararı olur mu ?
mısırı çoğu insanın midesi öğütemiyor , kuşların midesi nasıl öğütsün ?![]()
Mısırın içini yedikleri için sindirirler.sindiremezler
Bahsettiğin bu bardakta mısır diye satılan mısırlar mı?Peki biz onları ısıtırken yağ katıyoruz tat vermesi için yağın bir zararı olur mu?Sade mi haşlamalıyız onlara?Taneleri çıkarılmış dondurulmuş doğal mısırı haşlayıp veriyorum gayetde güzel severek yiyorlar.İsterseniz haşladıktan sonra mısırın üstündeki zarı ayıklayıpta verebilirsiniz.Haşladıktan sonra peçete yada kağıt havlu ile suyunu alıp vermeniz daha iyi olur
Yağın tabi zararı olur ..Mısır doğal hiçbir katkı maddesi olmamalı ne yağ ne tuz nede başka birşey.Doğal mısır haşlanıp ara ara verilebilir ve benim kuşlar bayılıyor.Bahsettiğin bu bardakta mısır diye satılan mısırlar mı?Peki biz onları ısıtırken yağ katıyoruz tat vermesi için yağın bir zararı olur mu?Sade mi haşlamalıyız onlara?
Tamamdır.Teşekkür ederim.Yağın tabi zararı olur ..Mısır doğal hiçbir katkı maddesi olmamalı ne yağ ne tuz nede başka birşey.Doğal mısır haşlanıp ara ara verilebilir ve benim kuşlar bayılıyor.