Ayağı kesilmişti veteriner verdi. Şu an kullanmıyorum zaten yarası biraz iyileşince sıkmayı bıraktım. Kuş tüyde ne demek anlamadım açıklar mısınız?Sprey ne için kullandınız ? Mantar varsa vazelin veya terramycin krem yeterli olur. Banyo yaptıkça düzelir fazla oynamanızı önermem ayrıca kuş tüyde.
Mantar olup olmadığını nasıl anlıyoruz ?Sprey ne için kullandınız ? Mantar varsa vazelin veya terramycin krem yeterli olur. Banyo yaptıkça düzelir fazla oynamanızı önermem ayrıca kuş tüyde.
Banyoluk takıyorum ama yıkanmiyorBanyoluk takın, yıkansın.
Nasıl bir tabak ?Sevdiği yeşilliklerden içine koyup deneyin. Alışması biraz zor banyoluğa. Ayrıca dışarıdayken tabağı deneyebilirsiniz. Yeşillik koyun tabağa ilgisini çeker illaki.
Evdeki tüm objelerden herşyfen korkuyorNasıl bir tabak ?
Merhaba benim kuşumun da pek banyo alışkanlığı yok. Ben şöyle yapmıştım: kafesin kapısını açık bırakın ve hemen kafesin dibine içi kuşun ayaklarını geçmeyecek şekilde su dolu bir kab bırakın veya tabak. İçine maydanoz veya marul yapraklari kucuk kucuk koyun.Dikkatini çekecektir ve lütfen sabırlı olun.Evdeki tüm objelerden herşyfen korkuyor
Aynısını yaptım ama olmadı kış geldi artık yıkamayı düşünmüyorum onu hapşırıyor zatenMerhaba benim kuşumun da pek banyo alışkanlığı yok. Ben şöyle yapmıştım: kafesin kapısını açık bırakın ve hemen kafesin dibine içi kuşun ayaklarını geçmeyecek şekilde su dolu bir kab bırakın veya tabak. İçine maydanoz veya marul yapraklari kucuk kucuk koyun.Dikkatini çekecektir ve lütfen sabırlı olun.
Mantar olup olmadığını nasıl anlıyoruz ?
Pekibanyo yapması gerek ama buna ihtiyacı var. Bir şişeye su koyarak fıs fıs da yapabilirsin. Tüylerinin nemlenmesi gerek yoksa kaşınır sürekli...
Kaç günde bir yapayım ?
Havalar soğuyacağı için haftada bir yapsanız yeterli olurKaç günde bir yapayım ?