Y yusufburak Yeni Üye Katılım 26 Ağu 2019 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 7 Ara 2019 #1 Merhaba eş kuslarim var ama nasil yavru yapacagimda dair bilgim yok neler yapmaliyim
MehmeTR Meraklı Üye Katılım 11 Eki 2019 Mesajlar 243 Tepkime puanı 89 7 Ara 2019 #2 Aşağıdaki konuları detaylı okuyun iyi hobiler * Muhabbet Kuşu Üretimi Muhabbet kuşu üretiminde genel bilgiler Muhabbet kuşu üretiminde gelen bilgiler 2.konu Muhabbet kuşu üretimi için çift seçimi Muhabbet kuşu üretiminde eş seçimi ve tanıştırma Muhabbet kuşlarında üreme Muhabbet kuşunu nasıl kızıştırabilirim? Muhabbet kuşunu nasıl kızıştırabilirim 2.konu? Dişi ve erkek muhabbet kuşu çiftleşme isteğini nasıl belli eder? Muhabbet kuşu üretim süresince bakım ve beslenme Muhabbet kuşlarında kaç yaşlarına kadar yavru alınabilir? Hangi renk muhabbet kuşlarından hangi renk yavru olur? Yavru muhabbet kuşunun büyüdüğü nasıl anlaşılır? Muhabbet kuşuna eş alırken nelere dikkat edilmeli? Muhabbet kuşu üretim aşamalarında yuvalığın ve kafesin temizliği Muhabbet kuşu yuvalık kontrolü nasıl yapılır? Muhabbet kuşu yavrusunun gelişimi Muhabbet kuşu üretim ortamı nasıl olmalıdır? ve hangi malzemeler gerekli? Muhabbet kuşlarına yuvalık ne zaman takılmalıdır? Dişi muhabbet kuşunun yumurtlayacağı nasıl anlaşılır? Yuvadaki muhabbet kuşu yavrularının bakımı
Aşağıdaki konuları detaylı okuyun iyi hobiler * Muhabbet Kuşu Üretimi Muhabbet kuşu üretiminde genel bilgiler Muhabbet kuşu üretiminde gelen bilgiler 2.konu Muhabbet kuşu üretimi için çift seçimi Muhabbet kuşu üretiminde eş seçimi ve tanıştırma Muhabbet kuşlarında üreme Muhabbet kuşunu nasıl kızıştırabilirim? Muhabbet kuşunu nasıl kızıştırabilirim 2.konu? Dişi ve erkek muhabbet kuşu çiftleşme isteğini nasıl belli eder? Muhabbet kuşu üretim süresince bakım ve beslenme Muhabbet kuşlarında kaç yaşlarına kadar yavru alınabilir? Hangi renk muhabbet kuşlarından hangi renk yavru olur? Yavru muhabbet kuşunun büyüdüğü nasıl anlaşılır? Muhabbet kuşuna eş alırken nelere dikkat edilmeli? Muhabbet kuşu üretim aşamalarında yuvalığın ve kafesin temizliği Muhabbet kuşu yuvalık kontrolü nasıl yapılır? Muhabbet kuşu yavrusunun gelişimi Muhabbet kuşu üretim ortamı nasıl olmalıdır? ve hangi malzemeler gerekli? Muhabbet kuşlarına yuvalık ne zaman takılmalıdır? Dişi muhabbet kuşunun yumurtlayacağı nasıl anlaşılır? Yuvadaki muhabbet kuşu yavrularının bakımı