Kuşunuzun kanat ve.kuyruk tüyleri kanlı bir şekilde düştü mü yada köklerinden kuruyarak döküntünü mu oldu kusun resimleri ve geçmişi hakkında bilgi verirseniz daha iyi olurMuhabbet kuşum 2 aylık ve kanatlarındaki tüyler fazla çıkmadığı için uçamıyor fakat uçmaya çalışıyor yüksek yerlerden atlıyor fakat ben yaralanırken diye korkuyorum lütfen yardım edin tavsiyelerinizi bekliyorum [emoji173]️[emoji173]️
Kuşun fotoğrafını isterseniz atabilirimKuşunuzun kanat ve.kuyruk tüyleri kanlı bir şekilde düştü mü yada köklerinden kuruyarak döküntünü mu oldu kusun resimleri ve geçmişi hakkında bilgi verirseniz daha iyi olur
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet iyi olurKuşun fotoğrafını isterseniz atabilirim
Evet iyi olur
Evet iyi olur
Şu anda suyuna kattığım c vitamini var onu kesiyimmiInşallah vitamin ve prebiyotik takviyesi ile düzelir 5 gün boyunca vitaform adlı vitaminden verin aynı anda prebiyotik sonra haftada 2 3 kere ye düşün inşallah kendini toplar french mont değildir ama kanlı kopma oluyor dediniz o yüzden ihtimal yüksek
Şu anda suyuna kattığım c vitamini var onu kesiyimmiInşallah vitamin ve prebiyotik takviyesi ile düzelir 5 gün boyunca vitaform adlı vitaminden verin aynı anda prebiyotik sonra haftada 2 3 kere ye düşün inşallah kendini toplar french mont değildir ama kanlı kopma oluyor dediniz o yüzden ihtimal yüksek
Beni şu anda suyuna kattığım c vitamini var onu kesiyimmiInşallah vitamin ve prebiyotik takviyesi ile düzelir 5 gün boyunca vitaform adlı vitaminden verin aynı anda prebiyotik sonra haftada 2 3 kere ye düşün inşallah kendini toplar french mont değildir ama kanlı kopma oluyor dediniz o yüzden ihtimal yüksek
B vitamini verin yulaf verin bir tatlı kaşığı tuy leri icinŞu anda suyuna kattığım c vitamini var onu kesiyimmi
Bir tatlı kaşığı suyuna mı katılamayacağım vitaminiB vitamini verin yulaf verin bir tatlı kaşığı tuy leri icin
Bir tatlı kaşığı suyuna mı katıyım vitaminiBir tatlı kaşığı suyuna mı katılamayacağım vitamini
Vitamin değil yulaf o vitamini üstünde yazan a göre verin ilaç sulugu kullanın ona gore tüketim az olurBir tatlı kaşığı suyuna mı katılamayacağım vitamini
C vitamini kesiyimmiB vitamini verin yulaf verin bir tatlı kaşığı tuy leri icin
Kesin bence bence şunu yapın kaliteli bir Multi Vitamin bulun ve içine ek olarak sadece b vitamini ekleyinC vitamini kesiyimmi