Çinel.mengü
Yeni Üye
Muhabbet kuşum erkek ve her akşam parmaklarımi isiriyor neden olabilir?
5.5 aylikmuhabbet kuşunuzun yaşı kaç acaba yavruysa gaga gelişimi olabilir benimkiler de bu yaşanmıştı
2 gun once basladi aslinda ondan once iyiydi agresiflesti gibialışkanlık olabilir o zaman rahatsız oluyormusunuz
elinize geliyormu yani alışıkmı size2 gun once basladi aslinda ondan once iyiydi agresiflesti gibi
Kemirmesi icin sopa fln koydum ztn onlari kemiriyoro zaman eliniz dışında başka şeyleri kemirmesini deneyin
Tm tesekkurler sorarim
Mineral blok var onuda kemiriyo onune gelen herseyi kemiriyoKafesinde mineral blok,kalamar kemiği mevcut mu ? Belkide bunu sizinle oyun haline getirmiştir.Alışkanlıklarına çok bağlı oluyorlar..
HahaMineral blok var onuda kemiriyo onune gelen herseyi kemiriyo
OlabilirHahaHaydarda öyle bence oyun oynuyor ya da kur zamanı gelmiştir belki
Uzuldum allah rahmet eylesin :'/1- dikkat çekmek amaçlı olabilir (yani ilgilen benle diyor)
2- beni, kusumda öyleydi ama her zaman yapıyordu çözümü yoktu ama artık yok ;(
Ne yalan söyleyeyim bağlanınca acisi zor geçiyor beUzuldum allah rahmet eylesin :'/
Bende çok bağlandım sanki evde çocuk var gibi davranıyorum..Allah hepsine sağlık versin inşallah sizinde başınız sağ olsun..Her can çok kıymetli keşke herkes bunu bilebilse..Ne yalan söyleyeyim bağlanınca acisi zor geçiyor be