Muhabbet kuşum altında eski kuluçkasından yumurta varken tekrar yumurtladı

ruzgarvari

Yeni Üye
Başlıkta belirttiğim gibi muhabbet kuşum Mayıs ayında yumurta yapmıştı
1. Yumurta20 Mayıs4 gün erken20–23 Haziran
2. Yumurta22 Mayıs2 gün erken22–25 Haziran
3. Yumurta24 MayısKuluçka başlıyor11–14 Haziran
4. Yumurta26 Mayıs2 gün sonra13–16 Haziran
Tarihleri ve tahmini çıkışları burada bir tane yavru yumurtadan çıkamadan öldü bir tane yumurtayı anne yuvadan attı altında iki yumurta kalmıştı biri boş biri dolu şekilde bugün baktığımda yeni bir yumurta daha yapmış neden acaba

Demekki eski yumurtalardan umut yok. Dolu dediğiniz de muhtemelen ölmüş yumurta içinde. Yeni kuluçka sürecine girmişler. Tespit edebiliyorsanız eski yumurtaları alın ve yeni kuluçka süreci devam etsin.
Kuşlara takviye olarak neler kullandığınızı yazın..

Demekki eski yumurtalardan umut yok. Dolu dediğiniz de muhtemelen ölmüş yumurta içinde. Yeni kuluçka sürecine girmişler. Tespit edebiliyorsanız eski yumurtaları alın ve yeni kuluçka süreci devam etsin.
Yumurta maması vermiştim kalamar kemiği verdim hocam eğer ölmüş olsaydı anne atmaz mıydı yumurtayı

Yeni başlatacağı kuluçkayla beraber son 3-4 aydır yattığı 3.kuluçkası olacak

Yumurta maması vermiştim kalamar kemiği verdim hocam eğer ölmüş olsaydı anne atmaz mıydı yumurtayı
Boş veya içinde ölü yavru olan yumurtanın üzerine de yatmaya devam edebilir. Yumurtalara ışık yardımı ile bakıp kontrol ettiniz mi hiç?

Geri