Muhabbet kuşum çok fazla kustu

tugbanurbayram

Yeni Üye
Erkek kuşum, odamda duruyor, genelde kafesini açık bırakıyorum, çok hareketli istediği gibi uçuyor, dışarıda aynamla konuşuyor vs. odada herhangi yemek de asla yemiyorum yani zehirlenecek bir şey de yok. yemleri de normal her zamankilerden. ama odaya geldiğimde yerdeydi sonra bana geldi kusmaya başladı, bayağı kustu. acaba dışkısını yediği için mi kusuyor, ordan burdan bulduğu dışkıları. bilemedim sebebi nedir.

ilk önce bu videodaki gibi yapmaya başladı sonra aşağıdaki resimlerdeki gibi kustu 3-4 Dk boyunca. dışkısı normal.

Ağzında kötü koku var mı? Eski konunuzdan neden devam etmiyorsunuz,kuşunuz hastaydı bunu belirtmeniz lazım. Ve şimdi de hastalık ihtimali söz konusu. Hastalığın tam geçmemiş olma durumu ya da mantar başlamış olabilir. Antifungal ilaç kullanmış mıydınız hiç

o hastalığı tamamen geçmişti ki tüm belirtiler. antibiyotik kullanmıştık 2 hafta. 1 aydır turp gibi. mantar neden olabilir ki. her şeyi normal yapıyorum... o dediğiniz ilacı hiç kullanmadık

Hastalanınca bağışıklık sistemi savunmasız hale gelir ve diğer hastalıklar ortaya çıkabilir. Antibiyotik kullanmak faydalı bakterileri de öldürür ve vücudu savunmasız bırakır. Probiyotik kullanmak gerekir,kullanmış mıydınız kaybedilen yararlı bakterileri vücutta yeniden sağlamak için?
Probiyotik haftada 3 kere rutin kullanın,içeriğinde vitamin olmasın ama.

Bence tedbiren antifungal ilaç kullanılmalı.
Triflucan şurup bulursanız alın. Mantar ilacı,antifungal.
Kuşun içme suyuna 50 ml içme suyuna 6 damla ilaçtan ekleyin. Kafese takın. Suyundan içiyor mu kontrol edin ama. Gün içinde suyu 2 kere yeniden hazırlayın ilaçlı. Sabah 8 gibi hazırlayıp kafese takın mesela,saat 16.00 a kadar kafeste kalsın,16.00 da ilaçlı suyu döküp yeniden hazırlayıp kafese takın. Bu şekilde 14 gün devam edin.

Hastalanınca bağışıklık sistemi savunmasız hale gelir ve diğer hastalıklar ortaya çıkabilir. Antibiyotik kullanmak faydalı bakterileri de öldürür ve vücudu savunmasız bırakır. Probiyotik kullanmak gerekir,kullanmış mıydınız kaybedilen yararlı bakterileri vücutta yeniden sağlamak için?
Probiyotik haftada 3 kere rutin kullanın,içeriğinde vitamin olmasın ama.
evet evet probiyotik veriyorum iki üç günde bir toz şeklinde yemine serpiyorum. ağzından koku alamadım bu arada. tekrar kusmazsa bile dediğiniz ilacı alayım mı. ya bir de bir tüneği var kafeste ağaçtan ama dışını soyuyor acaba o tarz şeyler kemirdiği için olabilir mi

evet evet probiyotik veriyorum iki üç günde bir toz şeklinde yemine serpiyorum. ağzından koku alamadım bu arada. tekrar kusmazsa bile dediğiniz ilacı alayım mı. ya bir de bir tüneği var kafeste ağaçtan ama dışını soyuyor acaba o tarz şeyler kemirdiği için olabilir mi
Yiyor mu o daldan. Kıymık kaçar boğazına ve kusma isteği gelebilir. Kursakta şişlik sertlik var mı

Yemine serpilerek verilen probiyotikten faydalanamaz probiyotik yemin dibine çöker. Hangi probiyotiği kullanıyorsunuz ?

geçen sefer de kustuktan sonra böyle kabarmaya ve uyuklamaya başmamıştı ama o zaman tuz yemişti masadan diye düşünmüştüm. bu sefer de yine kustuktan sonra şu an kabarık ve gözleri halsiz bakıyor. geçen sefer antibiyotik iyi gelmişti. şimdi yine mi aynı hastalık tekrarladı acaba. ama neden kustu onu da anlamıyorum. birkaç gün gözlemleyip yine aynı antibiyotiği verebilirim dolapta duruyor...

Bu ürün probiyotik sayılmaz. Daha çok amino asit desteği veriyor. Kullanmasına kullanın faydalıdır ama probiyotik niyetine değil. Ayrıca suya katılabilecek formdaysa suya katın yoksa mama üzerine serperek verin. Yeme katmanızın pek anlamı yok. Genel destek amaçlıdır bu üründür. Enzim içerikli bir probiyotik başlamanız iyi olur.
Dışkısını neden paylaşmadınız ? Dışkısını da görelim. Ayrıca hocamın dediği gibi mikostatin başlayın yarın 50 ml suya 10 damla katarak verin. Eczaneye gitmişken denflor da alın. Aynı suya 1/4 saşe katarak verin. Her kullanım öncesi ilaç şişesini iyice çalkalayın.

Eee siz her şeyi yemesine izin vermiceksiniz işte. Engel olun ve gıda dışında bir şey yemesine kemirmesine izin vermeyin. Yem,meyve ve sebze dışında gıda yemesin..
Kursakta yabancı madde olabilir ya da kursak mantarı olabilir.

Bu ürün probiyotik sayılmaz. Daha çok amino asit desteği veriyor. Kullanmasına kullanın faydalıdır ama probiyotik niyetine değil. Ayrıca suya katılabilecek formdaysa suya katın yoksa mama üzerine serperek verin. Yeme katmanızın pek anlamı yok. Genel destek amaçlıdır bu üründür. Enzim içerikli bir probiyotik başlamanız iyi olur.
Dışkısını neden paylaşmadınız ? Dışkısını da görelim. Ayrıca hocamın dediği gibi mikostatin başlayın yarın 50 ml suya 10 damla katarak verin. Eczaneye gitmişken denflor da alın. Aynı suya 1/4 saşe katarak verin. Her kullanım öncesi ilaç şişesini iyice çalkalayın.

paylaştım dışkısını ve kendisini.

anladım hocam teşekkürler. Amerika'da yaşadığım için burda direkt eczaneye gidip ilaç alamıyoruz ama bir çözüm bulmaya çalışacağım. geçen seferki antibiyotik yine etkili olmaz mı? tamamen aynı belirtiler , aşırı kabarık ve yine omzumuzda uyumaya başladı. oysa geçen sefer söylediğiniz antibiyotikten sonra 1 aydır harikaydı her şeyi. o zaman kursak ve dışkı testinde normal çıkmıştı her şey.

https://hizliresim.com/ldgo4qe
probiyotik için bunu alacağım o zaman

Geri