Hayvansever03
Onursal Üye
Tırnakları yapısal olarak böyle.Hocam bu fotoya bakın @Hayvansever03 tırnakları kararmış göğsüne de bakarsanız sevinirim
Tırnakları yapısal olarak böyle.Hocam bu fotoya bakın @Hayvansever03 tırnakları kararmış göğsüne de bakarsanız sevinirim
Siz tam dolu suluğuna üç damla elma sirkesi damlatın. Diğer türlü şırınga içine damlatırsanız fazla kaçar, fazla asidik olur.Tm hocam hocam şırınga nın fotosunu atıcam şırınga ya kaç damla elma sirkesi damlatayım 1 çay kaşığı atsam olurmu şırınga nın kapasitesi 5ml öyle yazıyor üstünde ne kadar koysam yeter sirke
Doğal yoğurt varda yoğurt yermiki nasıl yediricemBu akşam mutlaka yem yemeli mutlaka beslenmeli. Evde doğal yoğurt var mı? Minik parça yedirebilirsiniz.
Hocam şu an yemek yiyor baktım dışkısını yiyor yemliğe girmiyor kafesin içine döktüm yemi yiyiyor foto attım zatenBu akşam mutlaka yem yemeli mutlaka beslenmeli. Evde doğal yoğurt var mı? Minik parça yedirebilirsiniz.
Tm dır hocamTırnakları yapısal olarak böyle.
Hocam yarım saat önce annem su içtiğini söyledi sirkeli su içti yani çok şükürSiz tam dolu suluğuna üç damla elma sirkesi damlatın. Diğer türlü şırınga içine damlatırsanız fazla kaçar, fazla asidik olur.
Çay tabağına koyun onu da kafes içine bırakın.Doğal yoğurt varda yoğurt yermiki nasıl yediricem
Dışkısını mı yiyor? Asla yemesin.(mikrobik zaten) Mutlaka altını sıkça değiştirin. Bu arada kuşun ve dışkısının güncel fotoğrafını atar mısınız?Hocam şu an yemek yiyor baktım dışkısını yiyor yemliğe girmiyor kafesin içine döktüm yemi yiyiyor foto attım zaten
Tm hocam atıyorumDışkısını mı yiyor? Asla yemesin.(mikrobik zaten) Mutlaka altını sıkça değiştirin. Bu arada kuşun ve dışkısının güncel fotoğrafını atar mısınız?
şu alttaki poşeti değiştirip tuvalet kağıdı kulllanabilirseniz iyi olur en azından sulu kakayı emer ve kuşa sıkıntı yaratmazTm hocam atıyorum
göğsünü ishal olduğu için stresten kendisi yolmuş olabilir aklıma başka birşey gelmiyor umarım iyileşirHocam bu fotoya bakın @Hayvansever03 tırnakları kararmış göğsüne de bakarsanız sevinirim
Yarın öyle yapıcam hocam kuşum ishal değil gibi dışkısı katı geliyorşu alttaki poşeti değiştirip tuvalet kağıdı kulllanabilirseniz iyi olur en azından sulu kakayı emer ve kuşa sıkıntı yaratmaz
eğer kakasında yem parçaları yoksa biterali şimdi kullanma boş yere hayvana zarar verirsin@Ayhan OTÇUOĞLU abi Bi yardımcı olsanız lütfen ya biterali nasıl kullanabilirim
Hocam bu neyin göstergesiGüncel dışkıları iyi değil. Etrafında yeşil leke bırakmış hep.
Yarın alıcam biteral iyi gelir inşallah kuşumu çok seviyorumeğer kakasında yem parçaları yoksa biterali şimdi kullanma boş yere hayvana zarar verirsin
Mikrobik durumun.Hocam bu neyin göstergesi