Şinasiveboncuk
Meraklı Üye
Anlamanın tek yolu hassas tartıyla ölçmekMuhabbet kuşum erkek 6 yaşında ne versem yer asla hayır demez sizce kilosu fazla mı videosunu ekliyorum
Salatalık, maydonoz, marul veriyorum. Ellimde bir şey görünce vermem için ötüyor dayanamıyorum veriyorum. Uçması normal ama aralıksız 3 4 tur atınca yoruluyoröncelikle maşallah
ne versem yer derken kuşlar için sadece yemleri ve bazı sebze ve meyveler tavsiye ediliyor..Siz neler veriyorsunuz ? Ve uçmasında sıkıntı var mı ?
Teşekkür ederimYok kesinlikle kilosu ideal fazla falan değil gayet Sağlıklı ve güzel bir kuş tüyü kadar ömrü uzun olsun![]()
Ah tombalakım benim çok tatlı kıyamamMuhabbet kuşum erkek 6 yaşında ne versem yer asla hayır demez sizce kilosu fazla mı videosunu ekliyorum
Bizim tükettiğimiz çoğu şey muhabbet kuşları için çok tehlikeli, kendi yediğin her şeyi vermemelisin. Kuşun ne kadar istese bile verme çünkü onun sağlığı söz konusu. İnternetten araştırıp sadece muhabbet kuşlarının yiyeceği şeyleri ver.Salatalık, maydonoz, marul veriyorum. Ellimde bir şey görünce vermem için ötüyor dayanamıyorum veriyorum. Uçması normal ama aralıksız 3 4 tur atınca yoruluyor
Türü nedir jumbo muMuhabbet kuşum erkek 6 yaşında ne versem yer asla hayır demez sizce kilosu fazla mı videosunu ekliyorum