Muhabbet kuşum durmadan kusuyor

AsiBulut

Meraklı Üye
Kaç gündür bir şeyi yoktu şimdi otururken bir anda kusmaya başladı. 10-15 dakikadır böyle kusuyor. Sebebi ne olabilir? Kekik çayı yaparken yazıyorum şuanda bunu ama mantar olsa daha erken bir belirtisi olmazmıydı bilemedim. Acaba sadece midesimi bulandı?

Hastaysa sultan papağanıma bulaşma ihtimali varmıdır? Kafesleri ayrı ve dışarda bir araya gelmiyorlar. Sultan papağanımız kaçıyor bundan. Ama kafesleri hep yanyana çünkü şuanda verebileceğim başka oda yok.

Bayramda şehirdışına gidicez birkaç saatlik yola 3 günlüğüne gelecek bizimle iki kuşumuzda. Hasta halde götüremem ama bırakacağım kimse yok. 😔

Muhabbet kuşumun kusması geçti normal takılıyor şuan sağa sola zıplıyor yine.

Şimdi kekik çaylarını verdim ikisinede. Ben çayı yaparken kafeslerine kağıt koymuştum dışkılarına bakmak için.

Muhabbet kuşumun dışkısı (sadece 1 tane öbürleri tüy)

Buda sultan papağanımın dışkısı

İlk önce en soldaki şekilde kuru dışkıladı sonra o da 2 tane sulu dışkıladı. Dışkının sulu kısımları yeşilimsi değil o yüzden ishalmi yoksa sadece sulu dışkımı bilemedim. İkiside su içmeyi seviyor zaten çayada gömüldüler direk.

İştahları kaçmasın diye darı takıcam birer tane kafeslerine. Elimde hiç vitamin yok prebiyotikde dahil hepsinin tarihi geçti. Sadece iyot ve okaliptüs özü sanırım o var. Ne yapabilirim başka?

Geri